*   >> Lese Utdanning Artikler >> auto >> biler

Mazda å Presenter Rx-9 På New York Auto Show

Seas førerkort & Auto InsuranceMany land anerkjenner ikke en amerikansk førerkort. Men de fleste landene godta en internasjonal førerens tillatelse. Før avreise, kan du få en på et lokalt kontor av en bil forening. US Department of State har autorisert to organisasjonene til å utstede internasjonale kjøretillatelse til dem som innehar gyldig amerikansk førerkort: AAA og American Automobile Touring Alliance. For å søke om en internasjonal kjøretillatelse, må du være minst 18 år, og du vil trenge for å presentere to pass-størrelse fotografier og gyldig amerikansk førerkort.

Enkelte land krever veien tillater det, i stedet for bompenger, for å bruke på sine delt motorveier, og de vil fine de funnet drivende uten tillatelse. Bilutleiefirmaer utenlands gir vanligvis bilforsikring, men i enkelte land, er minimal den nødvendige dekning. Når du leier en bil i utlandet, bør du vurdere å kjøpe forsikring som minst tilsvarer det som du bærer hjemme. Generelt, ikke din amerikanske Bilforsikring ikke dekke deg i utlandet. Imidlertid kan politikken gjelder når du kjører til land nabo USA.

Sjekk med selskapet for å se om retningslinjene dekker du i Canada, Mexico, eller land sør for Mexico. Selv om politikken er gyldig i ett av disse landene, kan det ikke oppfyller sine minimumskrav. For eksempel, i de fleste av Canada må du ha minst $ 200.000 i ansvarsforsikringen, og Mexico krever at dersom kjøretøyene ikke bære tyveri, ansvarsforsikring, og omfattende forsikring, må eieren publisere en obligasjon som kan være så høyt som 50% av verdien av kjøretøyet. Hvis du er underforsikret for et land, kan Bilforsikring vanligvis kjøpes på begge sider av grensen.

Du må også sjekke og se hva reglene i veien er for det landet du besøker. Du kan oppleve at du skal kjøre på motsatt side av veien fra det du er vant til. Husk at du vil være i et fremmed land og underlagt sine regler - så studere før du går. Vær trygg og se opp for den andre fyren. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.