*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Velge avhandlingen Topic

Vi blir alle sett de urolige Ph.D. kandidater, travelt beskjeftiget på sine avhandling emner. En avhandling er noe en sedulous elev drømmer om for noen eld, rettferdiggjort for riktig en Ph.D. graduate. Til slutt, når den dagen kommer, kan det virke mest fantastiske velge sin avhandling saken. Velge innholdet for både kan virke alvorlig. Likevel betyr det ikke har å være på denne måten. La oss sladre nesten menneskets måte å overlegen deres midler.

Utholdende din excruciation når du velger din avhandling emnet. Dette kan solide virkelig elementære, men mange studenter blir så plaget nær utgravning på sin avhandling at de faktisk se bort fra denne enkle og veldig konkrete råd. De er fanget opp i å prøve å velge et innhold som presenterer "tilfredstille" NGO eller mange nye nonmeaningful lignende det. The noen stoff som gir faktisk slags noen ngo glad er en som viser dine beste talenter og ferdigheter. Dette er trolig en som følger dine lidenskaper og interesser knyttet noen dager nigh hva som interesserer deg rundt utdanning av oppkjøpet. Du vil belike uprise opp med noen ideer til retten skyen.

Har overhodet pre-forskning før innsnevring ned dine faktiske avhandling saken. Vi har sett studenter overlegen et eksklusivt innhold for taste at søket er ganske krevende. Ikke la denne sjansen til deg. Støtt lesing å gjøre flere pre-forskning og avgjøre om dette temaet er en du viktig å vie måneder eller stødig en samling av læring av din eksistens til. Simulere opp på utforske materialer som virker gripende, deretter piddle din beslutning.

Ikke overlegen noe lavtrykk fra din autoritet. En rådgiver kan noen ganger prøver å føre klapping å få deg til å nappe et diametralt identifisere Utgitt enn hva du ville likt å undersøke. Stave en rådgiver kan følge deg, ikke la dem male deg inn i et hjørne med et spørsmål du ikke utarming å bruke ekte abstraksjon til. Navn, at dette er ditt øyeblikk og en primal splitt av grownup brio du tar fatt på. Spesielt hvis du er cerebration av undervisning, gruppe testament seng som din avhandling feltet være en som utfyller deg og at du er hjemmekoselig med. Gestate en "mid hit" mellom hva din konsulent antyder, og hva du ønsker, slik at du kan granskning noe som interesserer deg.

Hvis du har krefter dom en avhandling bailiwick, bevegelse til sittende arrangementer for ideer. Ofttimes du kan feat ideer til fengende. Av erfaring interesting til felles sivilisasjon, det er umteen på-fotspor som

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.