*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Hvordan få føderal student hjelpemiddel for høyere education

Den føderale regjeringen tilbyr en rekke mulig hjelpemiddel for studenter på jakt etter penger for college. Disse inkluderer behovet basert tilskudd samt behovet basert føderale lån. Denne kilden til høgskolen finansiering blir ofte oversett av potensielle studenter, men det koster ingenting å søke om og med hjelp av din skole, er statlige penger tilgjengelig for din utdanning. Regjeringen tilbyr en rekke stipend og lån. Tilskuddene hovedsakelig omfatter trenger basert tilskudd mens lånene er en kombinasjon av subsidierte og unsubsidized lån som generelt har lavere rente deretter private lån.

Det første skritt å ta for å finne ut hva slags føderal hjelp du er kvalifisert for er å fylle ut programmet gratis for Federal Student Aid (FAFSA) på nettet. Dette finner du på følgende nettside: www.fafsa.ed.gov/. Dette gratis programmet brukes være både skolen og den føderale regjeringen å avgjøre hvor mye økonomisk støtte du trenger for skolen. Fylle ut denne søknaden er nødvendig årlig, men ikke ta mer enn 30 minutter, så lenge du har mest mulig informasjon på hånden som din selvangivelse, personlig informasjon, og foreldreinformasjon (hvis du blir betraktet som en avhengig av sin inntektsskatt) . Når søknaden er ferdig, til regjeringen sammen med skolens økonomisk støtte kontor arbeid satt sammen en økonomisk hjelpepakke basert på dine behov. Din inntekt, dine foreldres inntekt, noen eiendeler, forventet år på skolen, og mer regnes som når du setter sammen denne pakken.

Etter dette er bestemt vil du motta et tilbud fra skolen din som kan eller ikke kan omfatte føderale tilskudd og lån. Mengden av disse kan variere basert på om du er kvalifisert og økonomisk nød, men husk at hvert år eller så regjeringen ofte øker den maksimale mengden av tilskudd eller lån slik at de som trenger det mest for å få tilgang til mer finansiering. På økonomisk støtte brev (også kalt award) vil du se noen stipender og tilskudd du er kvalifisert for fra skolen selv samt eventuelle lån eller tilskudd vil du være kvalifisert for fra regjeringen.

Som Såvidt føderale lån går du kan se unsubsidized og /eller subsidierte lån på brevet. Den primære forskjellen mellom de to er at de subsidierte lån har sin interesse betalt for din mens i skolen av regjeringen; det er noen interesse påløper på disse lånene mens i skolen er nedbetalt for deg. Enten en er et godt alternativ hvis tilskudd og andre utmerkelser fremdeles lar du trenger penger for skolen som sine rent

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.