*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Få dine oppgaver gjort for college

Det er alltid noe grunn i college, enten det er en fem siders essay eller et kunstprosjekt. Du bør ha alt ferdig før en forfallsdato og studere før en test. Men hvordan?

Første trinn, lytte når de holder foredrag. På denne måten vil du lære det en gang og studere kortere tid. Sørg for at du skriver gode notater. Les dine tidligere notater før klassen og etter klasse lese notatene du nettopp tok. Dette vil hjelpe deg å holde informasjonen i hodet ditt.

Andre trinn, alltid skrive ned alt som må gjøres. Skriv ned alle oppgavene grunn. I en liten bærbar PC eller en planlegger. På denne måten vil du ikke glemme å gjøre en assigment og kan også planlegge din tid.

Tredje, må du angi nøyaktig tidspunkt for når du kan og vil gjøre oppgavene. Gi nok tid til å lese den om og skrive det ut. Sørg for at det er ryddig og stavekontrollert. Dersom oppdraget er en stor en, og deretter dele arbeidet i ulike dager.

Fjerde, Sørg for å holde en mappe med de utførte oppdrag. Sett i alle oppgavene i det øyeblikk at du fullførte og ta den med deg når du går til din klasse. På den måten vil du ikke glemme ditt arbeid.

Fifth, Planlegg alltid dagen natten før. Hvis du har å gå til et bestemt sted skrive det ned. Inkluder detaljene: tid, sted osv

Sjette, Les alle leseoppdrag. Se på din pensum og planlegge ut når du kan få lese ferdig. Splitte lese gjennom denne tidsrammen. Sørg for at du lese når det er mulig, for eksempel når du er i vaskeri eller gå til skolen på bussen eller toget.

Seventh, ikke glem å legge igjen en dag med moro, eller en tid der du kan slappe av.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.