*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

hvordan å studere i university

Å studere er virkelig et krafttak på læring, og det er bare praktisert med hell når du lærer, og lære godt og effektivt.

Tildeling av din tid

En god generell regel for å studere er at en til to timer studietid er nødvendig for hver timer forelesning av resitasjon. Du må endre denne i lys av hva du vet om den sannsynlige vanskeligheten av dine kurs for deg

- revidere planen. Din første planen for semesteret bør ikke være din siste. Tidsplanen vil gjøre deg noe godt hvis det er så urealistisk at du ikke kan følge det hele tatt i praksis.

Når du har regelmessige vaner av studien, trenger du ikke å stole på timeplanen som et incitament. Du kan bruke den bare som en praktisk plan for ukens aktiviteter. Du har sannsynligvis ikke burde endre tidsplanen mer enn en gang annenhver uke, og vanligvis ikke oftere enn hver tredje eller fire uker, for du burde vite hvordan en tidsplan har jobbet for en uke eller to før du revidere den.

klasserommet læring

I college, vil heltidsstudenten tilbringe omtrent det dobbelte i forberedelse utenfor klasserommet. Det er derfor i denne boken legger vi vekt på de ferdighetene som trengs i studien utenfor klasserommet

Forelesning selvfølgelig

Quiz seksjoner. I alle fall er strategien noe for deg å trene i lyset av dine interesser og måten delene er gjennomført.

Klasse frammøte

Vårt råd til alle førsteårsstudent elevene ville være å delta på alle klasser trofast uansett måten kurset er organisert. Selv om foredraget re-dekker bakken av lærebok, lærerens vektlegging og forklaring er som regel tilstrekkelig hjelp til å være verdt tiden. Tross alt, er klassen tid ikke det avgjørende i en elevs tidsplan. Han kan lett spare 15 timer i uken ut av 112 at han er våken.

God lytting

Egentlig god lytter, som gode studere ved et skrivebord, er en aktiv prosess. Du bør sitte erectly, være mentalt våken, og forberede seg til å konsentrere seg så fullstendig som mulig på hva foreleseren sier. Hvis læreren ikke er utstyrt med en god taler stemme, er dette desto viktigere. Du bør prøve med øyne og ører for å lære alt som du muligens kan. Ditt sinn hele bør være på hva foreleseren sier og viser, ikke andre ting. En tilsynelatende kjedelig foreleser og kjedelig faget kan vise seg å være interessant når betraktes på denne måten, spesielt etter at du har lært noe om emnet.

Prof. Walter Pauk, Cornell Uni. 5 R '

1. Post

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.