*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> alternative medicine

Lemon Verbena For fordøyelses problemer

Gass og diaré er fryktelig å lide av, men det er en naturlig måte å lindre disse felles helsemessige forhold ved hjelp av sitron verbena. Sitron verbena er en blomstrende grønn grønn Lemony duftende urt som hjelper ikke bare lindre gass og diaré, men også bidrar til å roe ned fordøyelsessystemet.

sitron verbena inneholder naturlige eteriske oljer i det som hjelper rense kroppen og fordøyelsessystemet lindrende gass og diaré. Oljene arbeider også med å lindre gass og diaré fordi den har en naturlig beroligende effekt og bidrar til å lindre muskelkramper i magen, lindrer kramper og halsbrann, sammen med kvalme og fordøyelsesbesvær.

Den beste måten å bruke sitron verbena for å lindre gass og diaré er ved å gjøre en sitron verbena peppermynte urtete å nippe på. Måten du gjør det på er ved å ta en spiseskje med tørket sitron verbena blader og en teskje av peppermynte blader og plassere dem i en liten kopp te og helle kokende vann over dem. Etter at urter og vann til bratt sammen og danner en Lemony mint urtete i 5 til 10 minutter. Etter at du kan nippe til te før du gass og diaré er lettet. Urtete vil også bidra til å avlaste mageproblemer, kvalme, dårlig fordøyelse og halsbrann fordi det gir en kjøl sensitive i fordøyelseskanalen. Sitron verbena spearmint urtete har en fin forfriskende Lemony mint smak til det som har en veldig kul smaken for det. Nå hvis du ikke ønsker å bruke peppermynte i urtete trenger du ikke også. Jeg bare liker smaken og kombinasjonen av de to urter sammen fordi de virkelig fungerer godt sammen med gi lindring fra gass og diaré. Andre måter du kan hindre gass og diaré i fremtiden er ved å legge tørket eller frisk sitron verbena til måltider og drikkevarer.

En av de tingene du bør være advarsler om når du bruker sitron verbena er eventuelle allergier du måtte ha til urten. Du bør alltid snakke med legen din før du tar denne urten for å lindre gass og diaré hvis du er usikker på om det er trygt for deg å ta. Du kan også være lurt å sørge for at du ikke har en alvorlig viral eller bakteriell infeksjon forårsaker du gass og diaré før du tar dette naturlig urtemedisin enten fordi du ikke vil være behov for en sterkere godbit og ikke vet det. Hvis du vet sikkert at gass og diaré er forårsaket av noe du spiste eller influensa deretter tar sitron verbena for å lindre gass og diaré vil være like greit å ta.

Så, for de av dere som lider av gass og diaré gå videre og gjøre en god kopp sitron verbena urtete

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.