*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diet nutrition

Hva er Cla Og hva & amp; # 039; s det godt for

konjugert linolsyre eller CLA kan hjelpe deg å redusere kroppsfett og hindre deg fra lider av mange sykdommer?. Får du nok av det i kostholdet ditt?
Hva CLA gjør i kroppen din
Når du tar i den nødvendige mengden av CLA, er kroppen i stand til å redusere mengden av fett som kommer inn cellene. Den gjør dette ved å øke hastigheten som stoffskiftet behandler mat og hva det gjør med de næringsstoffene som det tar fra hva du forbruker. Med nok CLA, en fettsyre som finnes i linolsyre, tar kroppen fettet fra maten du spiser og sender det gjennom blodet til muskelcellene og leveren til å gi energi.
Når fett blir sendt til dine muskelceller og leveren, drar du nytte av økt energi fordi fett er behandlet mer effektivt på den måten. Hvis fettet blir sittende fast i andre celler, betyr det ikke produsere den energien du trenger, og det ender opp akkumuleres i kroppen fett.
Hvordan CLA Forbedrer din helse
Reduserer Body Fat
Studier har funnet at lider av skjoldbrusk sykdom, som er overvektige, dra nytte av CLA. Mange av disse personene finner ut at det reduserer kroppsfett de har selv om deres thyroid arbeider mot dem.
Mens CLA reduserer kroppsfett, betyr det ikke redusere kroppsvekten. I stedet flytter vekten til muskelmasse, som er en annen fordel med fettsyren.
Reduserer kreftrisikoen
CLA har også blitt funnet å hjelpe mennesker i alle stadier av kreft. De som tar i nok CLA er mindre sannsynlig at lider og dør av følgende kreftformer:
• Bryst • Colorectal • Lung • Skin • Mage
Dyrestudier har funnet at dietter with.5 prosent av CLA kan resultere i reduksjon av størrelsen på kreftsvulster med så mye som 50 prosent.
Reduserer Osteoporose Risk
Sammen med kreft, har osteoporose også blitt sett på som en fordel for CLA. Studier har funnet at kvinner i overgangsalderen, som har konsumert store mengder CLA gjennom ost, har mindre sjanse for brystkreft og osteoporose.
forebygger hjertesykdom
CLA brukes også til å hjelpe folk som er i faresonen for hjertesykdom eller lider av det. Det bidrar til å hindre åreforkalkning, som er åreforkalkning. Dette i sin tur bidrar til å hindre hjertesykdom
Andre fordeler:.
• Senker kolesterol og triglyserider • Reduserer insulinresistens • Bidrar med allergi reaksjoner fra mat • Bidrar astma • Øker immunforsvaret fungerer
Hvor mye CLA bør du spise?
De fleste mennesker spiser ca 15-174 milligram CLA. For å oppnå maksimal ef

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.