*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diet nutrition

Toppen fire sunneste snacks for Weight Loss

Har du glipp av viktige måltider?

Vi vet at mange mennesker går glipp av frokost i håp om å miste ekstra kaloriinntaket. Du kan ikke innse, men denne feilen vil holde deg craving for mer mat enn før. For glipp av kaloriene i frokosten, kan du spise enda mer for middag og overspise på grunn av sult.

Dette er grunnen til valget av å spise små-sized måltider gjennom dagen hjelper deg å kontrollere kostholdet og redusere sult som forfører deg til å overspise. Beite kan også øke stoffskiftet og brenne kalorier ofte som mener at ved å spise små store måltider gjennom dagen, kan du lett brenne flere kalorier enn forventet og opprettholde vekten.

Må du stadig faller sulten?

Etter hvert fjerde-fem timer, din energiforsyning begynner å gå lavt inkludert blod sukker og glukose som utløser tretthet.

Betimelig snacks og måltider vil kontinuerlig holde kroppens drivstoff balanserte så du ikke faller svakt i visse tider på dagen både fysisk og mentalt.

Kan snacks kjempe mot kolesterol?

Forskere har funnet ut at folk som mini dimensjonerte måltider i løpet av dagen har sine høye kolesterolverdier reduseres. La oss se hvor mye nivåer av kolesterol er tapt for å spise seks mini måltider per dag!

Seks mini måltider om dagen = 8% reduksjon av kolesterolnivået = 16% reduksjon av hjerteinfarkt risiko

Kan spise for mye påvirke hjertet?

Husk alltid at hjertet jobber hardt for å pumpe blod inn i magen og tarmene for å hjelpe fordøyelsesprosessen av mat. Å spise store mengder mat hver dag som inneholder hundrevis av kalorier gjør hjertet pumpe mer blod til magen og tarmene. Dette påvirker deres hjerter helse fordi det har å jobbe hardere for oppslutningsprosessen. Spise mindre måltider bidra til å holde hjerter jobb på et minimum. Dette er grunnen til at mange mennesker lider av hjerteinfarkt etter å ha spist på et stort måltid! Nedenfor er en liste over 10 sunneste snacks du kan spise. Nyt!

1) Banana

Banana inneholder rikelig med kalium og er rik på vitamin B6. En mellomstor banan gir deg 400 mg kalium og 4mg av fiber! Bananer inneholder også karbohydrater som er svært gunstig for kroppen som det er den viktigste energiforsyningen.

2) Brokkoli

Ved å spise en kopp hakket brokkoli, får du en halv dags tilførsel av vitamin C! Dette grønnsak inneholder også vitamin A, og har like mye kalsium som ligner på melk. Brokkoli er an

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.