*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diet nutrition

Overvekt hos barn

årsaker til fedme

Vektøkning er ikke å bli oversett. Hvis det forblir ukontrollert, fører det til den enkelte blir klassifisert som overvektige. Ifølge StopchronicDisease.com, er en individuell vektig hvis deres body mass index (BMI) er 25 til 29.9. Fedme oppstår når BMI er 30 og over. Disse skiltene er synlige og trender er åpenbare. Noen av årsakene til vektøkning som til slutt fører til fedme er:

 1. Overspising
 2. Emosjonelle problemer
 3. Genetics
 4. Mangelforeldreveiledning <. br>
 5. For lite fysisk aktivitet
 6. Metabolisme
 7. Skoler og samfunnet

  Ifølge Centers for Disease Control (CDC), er fedme opphopning av kroppen fett over en periode, på grunn av en kronisk energiubalanse. Dette betyr at kalorier forbrukes, stige kaloriforbruk.

  En av grunnene er overspising. Dette fører til vektøkning, og kan de fleste ganger være skylden på foreldrene. Fra barndom, mange foreldre, tvinge barn til å spise mer enn de trenger, selv når de viser at de er fulle. Et barn vil aldri sulte seg selv om de er friske, så foreldre bør lytte til sine barn. Mødre trenger også å vite at barnets mage vil strekke seg, dersom de blir tvunget til å overspise. Dette er grunnen til at barn på samme alder vil spise forskjellige størrelser, fordi det kan fylle en barnets mage kan godt være for mye for en annen. Som det sies "vi må spise for å leve, ikke leve for å spise", og dette er ikke annerledes for barn. Vi bør aldri spise, eller tvinge dem til å spise til et punkt der de er ubehagelig.

  Dette er en av faktorene som foreldre kan kontrollere. De bør utdanne seg på utarbeidelse av sunne, næringsrike, men kalorifattig mat, og i sin tur lære sine barn hvordan de skal være mer selektiv i maten de spiser. Det er aldri lett å gi opp maten vi elsker. Den beste tilnærmingen er å spise i små porsjoner, og finne sunnere måter å tilberede måltider, for eksempel broiling stedet for steking.

  Dette er en livsstil og livet endring for å redusere tilfeller av fedme. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.