*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diet nutrition

The Amazing Healing Power of Tea

Ginger Tea Dette krydret te har lenge vært brukt i behandling av gastrointestinale problemer, inkludert oppkast og reisesyke. Ingefær er også kjent for å bidra til lavere kolesterol og fungerer som en effektiv blod tynnere.

Fennikel te Fennikel te er brukt til å lindre oppblåsthet, magekramper, kolikk og andre mageplager.

kamille te Kamille te sies å avlaste alt fra stress til irritabel tarm og diverticular sykdom. Kamille kan tas som en te eller brukes eksternt. Kamille er ofte brukt for. Beroligende hudutslett, kontrollere søvnløshet, redusere menstruasjonssmerter, beroligende munnsår, og fremme generell avslapping

Lakris Tea Glem vinglass på en kveld foran peisen med signifikante andre og prøve noen lakris te i stedet. Lakris rot te sies å være en kraftig afrodisiakum. Andre bruksområder inkluderer: lindring av hoste og lunger, redusere sesongmessige allergier, og beroligende menstruasjonssmerter. Advarsel: lakris bør tas bare sporadisk og i små mengder. Det anbefales at du konsultere helsepersonell før du drikker lakris te.

Green Tea Kanskje den mest brukte te i verden, er grønn te bra for omtrent alt. Grønn te bekjemper akne forårsaker bakterier, er en fordøyelseskanal hjelpemiddel, fremmer tarm regularitet, bidrar til å bekjempe kreft, hjelper på å stabilisere diabetes, forebygger hjertesykdom, og selv bidrar til å forsinke aldringsprosessen. Men kanskje den største krav til berømmelse for grønn te er dens evne til å hjelpe deg å miste vekt. Det sies at å drikke tre kopper grønn te hver dag raskere stoffskiftet opp med ca 90 kalorier per dag-tilsvarende 30 minutter med skøyter. Jeg ville mye heller nippe te enn skøyte.

Rooibos Tea Rooibos Tea (uttales roy-sjef) er en eksotisk smaker te som er naturlig koffein gratis. Høstes fra en rød busk i Sør-Afrika, er Rooibos Tea også kjent som Red Tea, og har mange helbredende egenskaper. Rooibos te brukes til, men ikke begrenset til, healing utslett, lindrende nervøs spenning og irritabilitet og lindre hodepine og søvnløshet. Rooibos Te inneholder mange viktige mineraler, inkludert alpha-hydroxy kjent for etterlater huden glatt og sunn. På grunn av sin høye innhold av mineraler, er Rooibos Tea også bra for tennene og bein samt stoffskiftet. Når du shopper for Rooibos te i en helsekostbutikk, kan du finne det heter Allergi Tea, på grunn av sin effektivitet i behandling av sesongmessige allergier. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.