*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Den aller første handling mot å forbedre virilitet

Gjennom evigheter av menneskelig eksistens, virilitet har lenge vært en dominerende ønske. For de fleste, er virilitet justert inne i vårt ubevisste med egenskaper som ungdom, helse og fitness, og fysiske ferdigheter. Det er virkelig en indikasjon på evnen til å reprodusere, en egenskap genetisk implantert i vår får. Likevel, for ulike voksne menn, via ingen skyld i sin egen, er virilitet en egenskap som. '; S ikke beleilig oppnådd

Det er et faktum at mange voksne menn, også de under 30 år, har problemer med virilitet. Heldigvis har moderne åpnet et ubegrenset vista av data for menn som ønsker å jakte en oppblomstring av virilitet i livet sitt. Dette kan ikke være et emne for å gjemme seg, å børste under teppet, eller å opprettholde i stillhet. Det kan være en sak som ekstra pluss flere menn får å være tettsittende diskutere; og siden av dette har aggressive etterforskningen blitt gjennomført for å finne en løsning.

Den første handling for å forbedre på virilitet bør være å erkjenne varselindikatorer som kan påpeke det kan være en utfordring med det. Indikasjoner på mangel av virilitet inneholde en manglende evne til å beholde en tøff ereksjon, for tidlig utløsning, og /eller impotens. Selv om et helsevesen følelsen er utvilsomt foreslått, egentlig er det en realitet at de fleste av disse scenariene er rett og slett brakt videre av en reduksjon av blod strømmer til penis regionen ved seksuell stimulering. Engstelighet om sykdom kan faktisk føre til en ond sirkel, siden frykt om seksuell funksjonalitet kan føre til stress, som arbeider aktivt i opposisjon til oppnåelse av en vanskelig ereksjon. Press tvinger kroppen til å skape adrenalin, som reduserer fokus for blodsirkulasjonen til penis, og dermed enda mer minimering ereksjon utmerket.

Ereksjon egentlig er en direkte sluttresultatet av blod som strømmer til ereksjonsvevet. All gjennom opphisselse, arteriene mens i penis hvile og utvide, slik at mye mer blod å oversvømme penis. Venene som vanligvis ville bærer dette blod fra penis kontrakten, derfor tvinger blodet til å holde seg fra penis. Denne prosessen fordeler innsiden av en midlertidig herding av arteriene penis, noe som gjør det tungt ereksjon. Hvis blodet flyter mens i penile regionen er minimert, er virilitet truet.

Ganske mange merchandise er faktisk utformet tilgjengelig for å hjelpe voksne menn i å gjenvinne sin virilitet. Disse produktene og løsningene er faktisk demonstrert for å vise eksepsjonelle r

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.