*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Fedme er Disease

I løpet av denne alias fedme overvekt bare kjent som en risikofaktor for mange kroniske sykdommer. Men nylig den største sammenslutning av leger i Amerika erkjenne at fedme er en sykdom.

Fordi det ikke er ansett som en sykdom, tilgang til omsorg vekttap for overvektige mennesker ikke alltid er dekket av forsikringsselskapene. Anmeldelser

Derfor American Medical Association (AMA) erkjenner fedme som en sykdom. Dette vedtaket er ment å trekke oppmerksomhet til epidemi av fedme, hvor en i 3 amerikanere er overvektige.

Men det er fortsatt betraktet som kontroversiell. Sykdom er generelt definert som en unormal tilstand, eller en tilstand som hindrer kroppen til å fungere skikkelig.

"Hvis vi kaller fedme en sykdom, betyr det automatisk, en tredjedel av amerikanerne er i en tilstand av sunn eller syke, "sier Dr. Pieter Cohen, en assisterende professor i medisin ved Harvard Medical School og en generell indre ved Cambridge Health Alliance, som rapportert av Livescience, torsdag (20/06/2013)

Recognition. '; Fedme er en sykdom '; er også i strid med anbefalingen fra AMA utvalget som har studert dette problemet. Utvalget foreslår at målingen er ofte brukt til å kategorisere mennesker som overvektige, Body Mass Index (BMI), har ulemper. Noen mennesker kan ha en høy BMI fordi det bringer med seg mye muskelmasse, ikke kroppsfett

Men beslutningsstøtte. '; Fedme er en sykdom'; sier på denne måten kan redusere stigma av fedme, fordi det fremhever det faktum at fedme er ikke alltid et spørsmål om selvkontroll.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.