*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Beste strategier for effektivt Slo Cancer Permanently

Kreft er en svært alvorlig og dødelig sykdom som rammer et stort antall mennesker hvert år. Det er nødvendig for kreftpasienter å analysere alle de gjeldende rettsmidler for å kunne oppdage hvilke behandlinger som er best, og også å vite godt hva hver behandling innebærer. Denne korte artikkelen består av mange kreft tips.

Som et sikkerhetstiltak fra dannelsen av visse kreft, unngå sprøytemidler. Mennesker for eksempel maqui bær bønder og crop-fjær støvkluter, som er ofte utsatt for disse kreft forårsaker kreftfremkallende har en større forekomst av kreft, for eksempel mage, lunge og hudkreft, blant andre. Prøv å se etter naturlige alternativer til kjemiske plantevernmidler.

Personer som drikker appelsinjuice er ikke så sannsynlig at kontrakten magekreft på grunn av askorbinsyre som finnes. Tallrike studier har vist at 1000mg av askorbinsyre daglig kan i utgangspunktet eliminere magekreft, men et lite glass OJ hver eneste dag, som inneholder rundt 40 mg av askorbinsyre, vil hjelpe deg å hindre det.

Fortsett ditt sosiale liv . Masse folk eliminere alle sosiale aktiviteter når du går gjennom kreftbehandling. Selv om du kanskje føler deg trøtt, kan det være en fordel og også slitesterkt. sosiale engasjementer. Å være med personer du ønsker og gjøre aktiviteter du liker kan oppdatere din ånd og virkelig forbedre din energi.

Folk med kreft ønsker å være klar over hva du forventer fra sine løsninger, og også selve sykdommen. Sette dem i stand til å lære mer ved å søke på nettet, gå til nabolaget kreftsenteret og stille dem spørsmål av leger. Dataene du samler kan være avgjørende i å hjelpe dem med å holde hodet klart og holde en optimistisk holdning.

Hvis du får en vanskelig tid å skaffe den næring du trenger å bruke din diett kan det være nyttig å vurdere kosttilskudd. Du bør snakke med legen din før du starter noen kosttilskudd. Enkelte kosttilskudd kan hindre kjemoterapi rettsmidler og bli farlig på høye nivåer.

Du vil finne mange vitaminer og kosttilskudd som vil hjelpe for å unngå kreft, men du har til forskning alle og alt før du setter den til kroppen din. Ikke tro på hypen av produktet rett og slett fordi det oppmuntrer seg som kreft-bekjempelse. Vær sikker på at du oppdage virkeligheten om noe du plasserer på kroppen din.

be din lege mange spørsmål. For de som har fått en kreftdiagnose, sørg for å få like mye fundamental informasjon som mulig. Oppdag snill, hvis det kan behandles, nøya

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.