*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Pet Allergi Alert

Pet allergi alertLast oppdatert: Mandag 11. april 2011


Hunden din har blitt skrapes ustanselig og katten din har en ørebetennelse. Igjen. Den dårlige konto er at allergi en del av kjæledyr er på økningen. Så hva kan du gjøre med det?

"Ganske mye, faktisk," sier Dr Ninette Keller, spesialist veterinær og akademiker på Onderstepoort Fakultet for veterinærmedisin. "Men, det mye viktig affære å huske, skjønt, er at det er ingen rask løsning for kjæledyr allergi, akkurat som det er ingen rask løsning for allergi hos mennesker."

mest aksepterte allergener

Det er fire kapital allergener som påvirker kjæledyr -. parasitter, antenne allergener, aliment og økologi allergener

Parasitter som om kan kan kan forårsake allergi dekke lopper, lus og skabb. Flea avsky er mye akseptert avsky i Sør-Afrika. Antenne allergener dekke pollen, muggsporer og støvmidd. Den mye akseptert aliment allergener for hunder er biff, melkeprodukter og hvete, og i katter, storfe, meieri og fisk. Økologi allergener dekke gress og konstruert eller vante fiber, men dette avsky er nesten sjeldne.

mest aksepterte allergier

Den mye akseptert allergier en del av kjæledyr, er fleabite allergi, atopi (høysnue) og aliment allergi - i den rekkefølgen. Disse høyden kan påvirke både kropper og hunder.

fleabite allergi kan kan kan kan føre akutt oppkjøp huden, som kan kan kan kan føre dyr å lyte til eller under non-stop. Dette kan gå videre til håret ulykken og snerpende ubehag.

"Animals vil artlessly lyte seg i stykker", sier Keller. "Det kan se ut som en dyrisk kan miste all sin hår på grunn av dette."

Atopi, eller høysnue, er den tredje mye akseptert avsky i organer og den ekstra mye akseptert i hunder. Det er faktisk akseptert i områder område pollen beregningen i luften er høy. Det pleier å være en melankoli avsky og er ofte begynne i Highveld og i de kystnære områdene i Sør-Afrika.

Sist, men absolutt ikke atom på konto er aliment allergier. Dette manifesterer mye generelt i mageproblemer, hengivenhet som er diaré, luft i magen og mage kramper. Aliment allergier aswell generelt avansere til vekslende ørebetennelse og 80% av aliment allergier stede med en infeksjon i øregangen.

Behandling allergi hos kjæledyr

Behandle Fido eller Fluffy s allergisk erkjennelse er ikke en enkel prosess, i henhold til Keller. Mange hundeeiere prestasjon for en rask løsning på en a

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.