*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Hva er behandling for Agorafobi?

Behandling for agorafobi ofte gis til pasienter, avhengig av graden av tilstanden, og når den diagnostiseres. Interessant, agorafobi, i likhet med andre typer fobier, er behandlet og diagnostisert når en person søker behandling for en annen følelsesmessig eller medisinsk problem i stedet for den viktigste grunnen til at omsorg er ofte søkt.

Akkurat som andre typer mental lidelser, er det ingen spesifikk test for å diagnostisere agorafobi. Psykiateren vil bare ta en historie, se eller utføre en annen fysisk eksamen, eller bestille noen laboratorietester hvis noen gang det er behov. Hvis pasienten har en annen medisinsk tilstand, kan tegn og symptomer overlapper, og dette kan skape forvirring. For å finne årsakene til agorafobi, en klinisk psykolog, psykiater eller annen mental helse profesjonell er nødvendig.

I diagnostisere agorafobi, en medisinsk faglig vil mest sannsynlig stille noen spørsmål for å være sikker på at angst av pasienten er egentlig et resultat av en viss frykt for å være under forhold som gjør det vanskelig, pinlig, eller umulig å unnslippe i stedet for den som kommer fra en annen følelsesmessig problem. For eksempel, er frykten for å være nær folk som vil minne en av tidligere minner et tilfelle av posttraumatisk stresslidelse eller PTSD.

Hvordan er Agorafobi behandlet?

Det er forskjellige behandlinger som brukes for agorafobi og dette inkluderer visse typer psykoterapi kombinert med noen effektive medisiner. En slags psykoterapi kalles kognitiv atferdsterapi som fokuserer på minske angst-provoserende, har negative og andre selvødeleggende idealer og atferd vist seg å være svært effektive når det kommer til behandling av symptomer på agorafobi. Sannheten er at når agorafobi er kombinert med panikkanfall, kognitiv atferdsterapi, enten kombinert med medisiner eller ikke, sies å være den mest effektive metoden for å lindre symptomene og også hindre deres tilbakefall. Det ble også funnet ut at pasienter reagerer på samme måte når de blir behandlet med korte kurs av kognitiv atferdsterapi eller med en gruppe kognitiv atferdsterapi. For folk som bor i områder som er langt borte fra psykisk helsepersonell, har psykoterapi for behandling av agorafobi også vist seg effektiv dersom det er gitt over kraften av Internett.

En annen form for terapi som brukes til behandling av agorafobi, som er blitt funnet effektive i mange pasienter er kalt selv eksponering. Under denne type intervensjon, vil pe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.