*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Pfizer Ser for 2nd mulighet for kreft Pharmaceutical

Pfizer ($ PFE) har kanskje funnet et nytt liv for sin tvilsomme blod kreft metastase kreft narkotika Mylotarg, Bloomberg Detaljer meninger.

Fra 2000 til 2010, den farmasøytiske ble brukt til å kurere individer sammen sammen med andre andre andre annen alvorlig myelogen leukemi - i alderen 60 år eller eldre - etter deres kreft metastase kreft metastase kreft metastase kreft hadde gikk igjen. Men FDA spådd Pfizer å slutte å fremme den siste tiden etter en post-marketing evaluere avslørte den farmasøytiske ble ikke støtte enkeltpersoner og noen presenteres med ned ned bort i en en relevant magert kjøtt tre tømmer problemer.

En ny Evalueringen avduket at Mylotarg, sammen sammen med andre andre andre lysterapi, hjulpet øke den daglige livet av personer som var bare anerkjent med andre risikable kreft metastase kreft, i vurderingen sammen med andre andre andre lysterapi alene. (Pfizer frigitt informasjon i løpet av de dagene på Nationwide World of Hematology komme sammen med i San John.) Med andre den garanterer informasjon i aspekt, Pfizer kunnskapsrik Bloomberg at det fungerer sammen med andre andre andre sine fagfolk å avgjøre evalueringsresultatene og kanskje levere det som del av en ny administrerende innlevering.

Pfizer mest sannsynlig trodde det hadde en stødigere stoff i aspekt forrige sesong da det kjøpte Wyeth ($ WYE), stoffet eksklusive designer og internett. Men en rekke legemidler som ikke fungerer til deres eksklusive hint ende opp med å ha andre muligheter sammen med andre andre andre litt, eller til og med sterkt ulike indikatorer.

For Pfizer, en ny administrerende syndicationwould definere en kjempeflott modifikasjon på stoffet, noe som skapte $ 83.000.000 forrige sesong, basert på Vurdere Pharmaceutical informasjon avslørt av Bloomberg. De nye analysere detaljene er så godt sannsynlig en velkomst komme igjen til beste aspektet om det for Pfizer, som nylig har kunnskapsrik Lipitor går mye brukt, spørsmål om sikkerhet i slitasjegikt vurderinger, og skjerpende informasjon for potensiell kreft metastase kreft og Alzheimers behandlinger .

En ny analyse avduket at Mylotarg, sammen med lysterapi, hjulpet økning livet av folk som var like anerkjent med den risikable kreft metastase kreft, sammenlignet med lysterapi alene. (Pfizer frigitt informasjon i løpet av de dagene på National World of Hematology komme sammen med i San John.) Med garanterer informasjon i aspekt, Pfizer fortalte Bloomberg at det op

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.