*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Menopause - Managing Symptomer og stue Life

Livet slutter ikke når overgangsalderen begynner, og du ikke er henvist til et liv innendørs dvalemodus på grunn av hetetokter og andre åpenbare menopausale symptomer. Lære å håndtere de ubehagelige endring-av-livet symptomer og fortsette å leve livet som vanlig.

Spis et velbalansert kosthold

Spise en godt balansert kosthold hver dag som består av rikelig med frukt og grønnsaker vil sikre at du får riktig ernæring for å gi den energien kroppen din trenger. Bytt ut noen av fettrik mat i ditt kosthold med frukt og grønnsaker for å beskytte mot vektøkning i løpet av denne mid-life endring. Også begrense koffeinholdige drikker og alkohol under menopauses vil bidra til å holde søvn reguleres.

Bruk stress reduksjon teknikker

Yoga og meditasjon er teknikker som reduserer stress og hjelper deg å takle fysiske og følelsesmessige symptomer på overgangsalder. Regelmessig mosjon er også viktig for å redusere stress og håndtere menopause symptomer. Ta en rask 30 minutters gange hver dag, og innlemme yoga strekninger i det varme opp og kjøle ned rutiner før og etter å ha gått. Regelmessig trening vil også beskytte mot vektøkning, fremme bedre søvn, styrke bein og bedre humør på grunn av "feel good" hormoner utgitt under trening. Bruke meditasjon som en metode for avslapping når du føler deg stresset.

Slutte å røyke og gå ned i vekt

Hvis du røyker og /eller er overvektig, av tid menopause ruller rundt deg har hørt ordene ' slutte å røyke og gå ned i vekt "utallige ganger. Det er egentlig nå eller aldri i overgangsalderen. Røyking øker ikke bare risikoen for flere helseproblemer (kreft og hjertesykdom), men det utløser også hetetokter, svekker bein og irriterer blæren. Blæren blir mer følsom i overgangsalder og røyking under endringen av levetiden kan føre til mange flere bad besøk og øker potensialet for blærekreft.

Hvis du er over vekt, miste et par pounds vil redusere antall hetetokter opplevd og vekttap vil forbedre den generelle helsen. Vekttap reduserer risikoen for diabetes, hjerteinfarkt og slag i løpet av overgangsalderen og post menopausal år, pluss at det tar litt av stress ut av aldrende ledd og kan bidra til å forhindre behovet for felles utskifting senere i livet.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.