*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Tips for å hjelpe deg å føle deg bedre når du føler deg nedfor i The Dumps

Selv om du vet at sorg er en del av livet, la oss prøve å gjøre det til en liten del av livet. Med det sagt, her er noen tips som kan hjelpe deg å føle deg bedre når du føler deg nedfor i dumper. De er lett å gjøre, lett å praktisere hver dag, og de fungerer!

 1. Stå rett opp, sitte rett opp. Når kroppen din er inalignment din energi kan flyte og når energien flyter fritt, kan du strømme.
 2. Smil! Ja, bare smile. Enkelt å gjøre og effektiv.
 3. Gjenta positive affirmasjoner. Ting som "jeg føler meg bra", "Positiv energi strømmer gjennom kroppen min", "jeg ser bra inall".
 4. Lytt til musikk som du liker. Det trenger ikke å være noe spesielt, bare noe du liker. Visse typer musikk fungerer bedre enn andre, men eksperimentere og se hva som fungerer for deg. Studier har vist at klassisk musikk og new age musikk fungerer best.
 5. Ta litt tid for deg selv, slappe av og lese en bok, gjøre noe for deg selv.
 6. meditere. Meditasjon er en utmerket vane å utvikle. Det vil tjene deg i alt det du gjør. Hvis du er en som har en hard tid å sitte stille, og deretter prøve noen spesielle meditasjons CDer som overtale hjernen din inn i meditativ tilstand. Bare søk etter "Meditasjon musikk" på Google eller Yahoo og utforske.

  Vårt utenfor jobben er bare en refleksjon av vår inne world.Remember det er ingen realitet bare din oppfatning av det. Bruk denne sannheten til din fordel. Når du er trist, skjønner at det er alt i tankene dine og du har makt til å endre din oppfatning. Disse tipsene vil løfte deg opp når du er nede, men ikke bare bruke dem når du er trist. Prøv og øv dem hver dag, gjøre dem til en vane. Du vil bli overrasket over hvor disse enkle øvelsene vil holde den regntunge dager unna.

  Med det sagt, her er noen tips som kan hjelpe deg å føle deg bedre når du føler deg nedfor i dumper. De er lett å gjøre, lett å praktisere hver dag, og de fungerer!

  Hvis du er i en dyp depresjon som du ikke kan synes å riste, kan du gå se en lege. Dette er ditt liv og ikke ta noen sjanser. For gratis informasjon og flere detaljer på årsakene til depresjon, etter

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.