*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Acne Menace i Adolescent

Acne starter rundt puberteten og det er forårsaket av utviklings hormoner, som øker hudens oljeproduksjon. Denne oljen, som kalles sebum, blir blandet med døde hudceller og blokkerer hårsekkene på huden enten helt eller delvis. Resultatet kan være whiteheads, Blackheads, cyster eller kviser. Oppbygging av mer olje og bakterier kan da føre til at huden blir rød og betent

Adolescent akne har blitt ganske vanlig hos eldre barn i 9-12 aldersgrupper. Akne hos barn krever medisinsk undersøkelse for både å identifisere årsaken til kviser og for å gi riktig behandling. Akne kan begynne i barn så unge som 11 og kan vedvare gjennom hele voksenlivet. I hvilken grad utvikler kviser er hovedsakelig bestemt av genetikk. En tenåring som har foreldre led av moderat eller alvorlig akne vil mest sannsynlig ha en lignende akne problem.

Nesten annenhver ungdom opplevelser noen type akne problem. Uten riktig behandling og hudpleie, kan noen akne arr i huden. For å redusere forekomsten av akne og hindre arrdannelse, er det viktig å forstå årsakene til akne og vet hva de mest effektive metodene for acne behandling er.

De viktigste symptomene er flekker som spenner fra små, smertefri white til store, sinte røde cyster fylt med talg og pus. Arrdannelse kan forlate misfarget fordypninger i huden. Acne vises oftest i ansiktet. I tenårene ser du hundrevis eller tusenvis av små humper, hudormer eller whiteheads på huden i ansiktet, spesielt i pannen.

Siden årsakene til akne er nært knyttet til genetisk disposisjon, er det ingen måte å virkelig forebygge kviser. Men det er mange typer av akne behandling tilgjengelig som er laget for å forhindre kviser fra forming når akne har begynt å dukke opp. Det er flere måter å unngå å lage en eksisterende akne problem verre, og for å hindre en lesjon fra å bli en acne arr.

Disse behandlingene kan bestå av akne lotion som du bruker til flekker eller akne kremer. Du kan også prøve akne ansikt vask. Mens antibiotika kan målrette bakterier som forårsaker flekker å bli rød og betent, har de ikke påvirker den underliggende prosessen som forårsaker flekker å danne i første omgang. Noen mennesker med alvorlige former for arr akne trenger mer kraftige medisiner som bør kun brukes under resept. Det er ikke uvanlig at huden blir rød, tørr og irritert når du begynner å bruke nye akne medikamenter. Dette forbedrer vanligvis med tiden.

Graden av akne problem bestemmer riktig behandling. Praktisere god

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.