*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Acid Reflux Pain, måter å roe ned Burning

Ever får halsbrann etter å spise din favoritt måltid, eller har en sår hals med sure rester? Dette kan være forårsaket av acid reflux eller GERD (gastroøsofageal reflukssykdom). De fleste mennesker på et tidspunkt i livet oppleve symptomer på refluks, men ca 10% av amerikanske voksne håndtere acid reflux på en daglig basis. Dessverre har de ikke å fortsette å leve med disse smertefulle symptomer. Acid reflux er en vanlig og behandles problem, men folk flest ikke engang klar over det.

Acid reflux sykdom eller lidelse er forårsaket av en betennelse eller irritasjon i spiserøret, røret som forbinder munnen til magen . Når vi spiser, maten går ned i spiserøret ned i magen hvor syre er sluppet å fordøye maten. Men når maten er i magen lavere esophageal sphincter er ment for å stenge av magen ikke tillater noe mat, flytende eller syre til å bevege seg bakover opp i spiserøret. Når lukkemuskelen ikke lukkes tett noen oppstøt kan sprute opp i spiserøret. Denne væsken inneholder syre, pepsin og galle, som er skadelig for slimhinnen i spiserøret. Hvis dette vedvarer overtid det kan være potensielt farlig for spiserøret.

Selv om den primære årsaken til acid reflux er svekkelsen av den nedre esophageal sphincter det er andre risikofaktorer som kan føre til acid reflux sykdom. Fedme, røyke sigaretter, drikke alkohol og ta noen reseptbelagte medisiner er alle eksterne faktorer som kan forårsake acid reflux. De medisiner som kan forårsake acid reflux inkluderer blodtrykksmedisin, astmamedisin, hjertesykdom medisiner, antidepressiva og noen beroligende midler. Hiatal brokk, graviditet, og sklerodermi er forhold som også er blitt koblet med syre reflux.

Vanlige symptomer på syre reflux inkluderer halsbrann, brennende smerte i brystet, kvalme etter å ha spist, oppstøt, problemer med å svelge eller mat følelsen fanget i spiserøret. Selv om det er andre symptomer som ikke er like sannsynlig som hoste, piping i brystet, hikke, smerte med å svelge, heshet, sår hals og syrerester i halsen. Symptomer kan være minimale eller alvorlig avhengig av personens tilfelle av acid reflux. Hvis acid reflux blir kronisk uten lettelse skader på spiserøret kan føre til flere symptomer som kan føre til esophageal kreft senere på nedover veien. Skader på spiserøret kan føre til en kronisk hoste, laryngitt, astma, dentin overfølsomhet, bihulebetennelse, erosjon av tannemalje og skadet og misfargede tenner.

Acid reflux er mulig å behandle og håndterbare gj

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.