*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Ti helsemessige fordeler av Herrens vinayaka & amp; rsquo; s Favorite Fruit

Wood eple som også kalles elefant eple, eller ape frukt er en favoritt av elefanter. Ikke rart at det er et tilbud til den hinduistiske Elephant-ledet Gud, Herren vinayaka, som en favoritt offer. Treet eple er en fargeløs, rund frukt, omtrent 10 cm i diameter og med hardt skall eller skall. Hver del av tre eple tree blader, blomster, modne og umodne frukter, svor, tannkjøtt, røtter og bark- brukes til medisinsk formål. Massen inni er brun med hvite frø og har en særegen lukt. Det øses ut fruktkjøttet kan spises rå med eller uten sukker. Siddha og Ayurveda medisinske systemer bruker denne frukten for mange medisinske preparater.

Ti helsemessige fordelene av tre eple

1) Wood eple den beste kjøligere

Wood eple bringer ned heten av legemet og gir et friskt energi til nerver. Gummien av veden eple brukes som en salve, for å avlaste irritasjon av huden.

2) Fjerner nyrestein

forbruk av trevirke eple er regelmessig godt for nyre plager. Gamle indiske medisinske fag anbefaler det som en av de beste naturlige metoder for å bli kvitt nyrestein.

3) helbreder øyesykdommer

Siden tre eple inneholder karoten, som er gunstig for øye helse, denne frukten er foreslått for å holde øynene i sunn tilstand. Det kan også forbedre kraften i visjon i tillegg til å opprettholde øye helse. Fomentation med en pute (pakket i et tøystykke) av stekte ømme blader kan kurere rødlig øyet.

4) Later løse respirasjonsproblemer

Bladene av tre eple er effektivt brukes enten til unngå forkjølelse eller for å behandle luftveislidelser. Frukten er effektive i å lindre sår hals og kronisk hoste.

5) helbreder magesår

Regelmessig drikking av tre-eple-blader avkok lindrer magesår. Bladene er gjennomvåt overnatting i vann og neste morgen bladene er filtrert og anstrengt væsken er beruset. Å spise den friske massen av tre eple kan også gi smertelindring og helbrede magesår.

Juice av anbud blader av tre eple, blandet med melk og sukker gir god effekt i behandling av avførings klager av barn.

6) nyttig i behandling av mage lidelser

Siden tre eple inneholder tannin, behandler det fordøyelsessykdommer som kronisk diaré, dysenteri og magesmerter. Barken av treet inneholder en tyggegummi, kalt Feronia, som er blandet med honning og gitt for å lindre mageonde. Den rå, steinfrie massen av tre eple kan være mashed opp og kan gis med kardemomme, honning og spisskummenfrø å løse dårli

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.