*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Fibromyalgi?

Jeg har gjort noen undersøkelser på fibromyalgi som jeg er en av sitt sufferers.Fibromyalgia: utbredte muskelsmerter som varer i mer enn 3 måneder. Jeg har levd med det i noen tid nå å tro at det var noe som var hvordan alle felt.Even min 2 år gamle datter får på fanget mitt gjør vondt. Mange ting vondt å gjøre, og ulike deler av kroppen min gjør vondt. Noen dager er verre enn andre. Å få en diagnose kan være en vanskelig ting å få especialy hvis du har en lege som isnt svært kunnskapsrike om emnet. Men her er noen av symptomene som kan minst hjelp. Smerte er det viktigste symptomet på fibromyalgi. Men forskjellige mennesker føler smerten av det på forskjellige måter. Smertene kan bli verre med fysisk aktivitet, stress eller angst. Personer med fibromyalgi kan også være mer følsomme for varme, kulde, sterkt lys, høye lyder, og mye mer.

Cronic smerte, Deep smerte, Utbredt smerte, verkende smerter, utstrålende smerter, skyting smerter, Tender smerte

søvn forstyrrelser, tretthet, problemer med hukommelse og tenke klart, (noen ganger kalt fibro tåke), problemer med depresjon eller angst, Overlappende tilstander som irritabel bolle syndrom, migranes, og andre.

Noen lider beskrive sine smerter som hele eller overalt. For noen mennesker, smerte og stivhet er verst når de først kommer opp. Da det forbedrer i løpet av dagen. Symptomene kan øke igjen om natten. Men andre folk har hele dagen non stop smerte som jeg gjør. Dette kan omfatte en kombinasjon av nakkesmerter, skuldersmerter, arm smerter, ryggsmerter, hoftesmerter, knesmerter, fot smerter, og smerter i noen ganger i omtrent alle andre kropps parts.Your lege kan gjøre en test ved å berøre certian poeng på kroppen din for å se om de er møre.

Jeg håper at noen av disse tingene vil hjelpe på noen måte. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.