*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Fordeler med Vitamin D

​​

Vi har alle hørt at vitamin D var en gang knyttet til bare bein sykdommer som rakitt og osteoporose, men visste du at nå blir anerkjent som en betydelig aktør i generelle helse?

Å ha multippel sklerose meg selv, vet jeg hvor viktig Vitamin D er for mulig forebygging av MS. Selv om kroppen kan gjøre hele vitamin D den trenger fra solens stråler, de fleste av oss bli mangelfull i vintermånedene når, i områdene nord for Atlanta, sola står ikke høyt nok på himmelen for UV-stråler å trenge gjennom atmosfære. Jeg er født og oppvokst i Cleveland-området. Tidligere forskning fant at de som levde i nordlige områder med mindre sollys hadde høyere forekomst av MS. Og en 2004 studie, også fra Harvard, viste at de som tok vitamin D-tilskudd hadde en lavere risiko for sykdommen. Vitamin D er tenkt å modulere immunsystem for å holde den fra å angripe friskt vev og organer.

Ny forskning viser at forskere begynner å innse vitamin D er involvert i å opprettholde helsen til hjernen, som de har nylig oppdaget vitamin D-reseptorer i hjernen, ryggmargen og sentralnervesystemet. (Faktisk er det 36 orgel vev i kroppen der cellene svare biologisk til vitamin D, inkludert benmargen, bryst, tykktarm, tarm, nyre, lunge, prostata, retina, hud, mage og livmor vev.)
< p> Nå er studier som viser at vitamin D kan ikke bare være til nytte hjernen din, men også Alzheimers sykdom. Fra hva jeg har lest, forskere lansert en studie etter familiemedlemmer av Alzheimer-pasienter som ble behandlet med store doser av reseptbelagte vitamin D rapporterte at de ble konstituert og gir bedre resultater enn før. Forskere mener at optimal vitamin D-nivåer kan øke mengden av viktige kjemikalier i hjernen og beskytter hjernecellene.

I avdekket 2007 forskere ved University of Wisconsin sterke koblinger mellom lave nivåer av vitamin D i Alzheimer-pasienter og dårlig utfall på kognitive tester. Det er enda bevis som viser vitamin D forbedrer hjernens avgiftning prosessen.For barn og gravide kvinner, få nok vitamin D er derfor spesielt viktig, da det kan spille en viktig rolle i å beskytte barns hjerner fra autisme. Siden de ble diagnostisert med multippel sklerose i 1993, jeg har lest og studert alt og alt jeg kan som muligens kan hjelpe meg med denne sykdommen. Jeg personlig har lagt Vitamin D til min daglige diett av vitaminer jeg tar.

Er du klar over at flere studier har korrelert tap av tenner med utvikling av kognitiv svikt? Det er to primære måter som folk

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.