*   >> Lese Utdanning Artikler >> hobby >> crafts

Acne Treatment - vite om All Aktuelt Treatments

Before vi diskutere aktuelle behandlinger for akne vi må notere effekten vi ønsker fra disse behandlingene. De ønskede resultater i acne behandling er-redusere betennelser, åpne de lukkede porene, drepe bakterier og redusere olje. For å få disse resultatene følgende aktuelle behandlinger er vanligvis brukt-benzoylperoksid-Den vanligste medisin som har vært brukt siden lenge til å behandle akne har vært benzoylperoksid. Benzoylperoksid utfører tre hovedfunksjoner - det fjerner overflødig olje, renser de lukkede porer og dreper bakterier.

Benzoylperoksid er tilgjengelig i form av krem ​​eller gel og kan føre til overdreven dryness fordi det fjerner olje, kan noen ganger også føre til rødhet og noe hevelse. På grunn av disse mulige bivirkninger ikke bruk mer enn anbefalt dose av benzoylperoksid. Salisylsyre-Dette er vanligvis brukes til behandling av ikke-inflammatorisk akne. Salisylsyre korrigerer den unormale utgytelsen av hudceller som blokkerer pore åpninger. Salisylsyre dreper ikke bakterier eller reduserer talgproduksjonen. Det hjelper rense porene. Det kan være effektivt brukes til å behandle whiteheads og blackheads.

Sulfur og Resorcinol- de ofte brukes i kombinasjon og hjelpe unclog de blokkerte porene og redusere overflødig olje. Denne kombinasjonen kan behandle hvite hoder og hudormer. Det kan også føre til avskalling av huden og rødhet. Alkohol og aceton-alkohol er en mild antimikrobielt middel og aceton er et løsningsmiddel som løser opp smuss og olje. Denne kombinasjonen kan brukes til å behandle mild form for akne. Azelainsyre -azelaic syre reduserer bakterier p.acnes og bidrar til å redusere den unormale utgytelsen av døde hudceller. Det reduserer betennelse ved disse to handlingene.

Azelainsyre brukes til å behandle mild og moderat akne. Azelainsyre kan produsere litt tørrhet og lysere huden der den er påført. Ellers det er godt tolerert av de fleste. Aktuelt Antibiotics- antibiotika som Clindamycin, Erytromycin og Sodium sulfacetamide brukes til å redusere bestanden av betennelsen forårsaker bakterier p.acnes. Langvarig bruk av antibiotika kan produsere motstand i kroppen. Det er viktig å bruke antibiotika som anvist av legen din. De fleste av de aktuelle antibiotika ikke har noen bivirkninger bortsett tørrhet eller irritasjon. Du bør rapportere disse til dine doctor.

Topical Retinoids- retinoider er Vitamin A-derivater og er svært effektiv i behandling av mild til moderat akne. Aktuelt retinoid formuleringer kan inneholde aktive ingrdients s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.