*   >> Lese Utdanning Artikler >> holidays >> weddings

Wedding Cake Topper

Kaken er den viktigste attraksjonen i all bryllupsfeiring. Oftere enn ikke, kan plukke ut den perfekte kake ta uker hvis ikke måneder for snart å være gift par. Alt fra denne kulinariske mesterverk må være godt gjennomtenkt fra glasur farge til smaken opp til sitt bryllup kake topper. Brud og brudgom kan ha det gøy i å velge bryllupskake topper som det kan uttrykke hvordan de føler om deres bryllupsdag.

Tradisjonelt, ser du små figurer av en brud og brudgom på toppen av kaken. Mange av bruder ville gå til så mye krefter på å få en bryllupskake topper som ligner deres hårfarge. Dette er en ganske morsom idé og fortsatt på moten i dag.

Men i dag, i å plukke ut dette bryllupet tilbehør, er det ingen begrensninger. Noen ganger ser du et hjerte som bryllup kake topper som er passende siden det symboliserer kjærlighet. Designene kan være laget av plast eller krystall. Med krystall, får du noe veldig elegant til toppen av din bryllupskake selv om det kan komme som svært kostbart. Med plast, på den annen side, har du mulighet til å prege den med noe slik som rødt og gull krystaller deretter dekorere det med blomster og bånd. Dette er ikke et problem for en veldig crafty bruden som hun kan bare kjøpe en vanlig hjerteformet topper laget av plast til enhver bryllup butikken og utforme bryllupet topper seg med limpistol.

Det er også en god ide å bruke monogram skulpturer som ofte tilpasset. Her vil paret se etter en bryllupskake topper som har sine initialer vevd sammen. En butikk som selger kake toppers er også sannsynlig å bestille personlige ting for deg. Du kan sannsynligvis enda skissere den nøyaktige design du ønsker.

Hvis du og din mann å være har gode sanser av humor og du ønsker å vise at på mottak, vil du kanskje vurdere å kjøpe en spøk bryllupskake topper. De kommer i ulike morsomme stiler som kan definitivt legge en lunefull touch til bryllupsfeiring. En meget populær design er hvor fint kledd bruden figur har en ball og kjetting festet rundt brudgommen figurine ankel. En annen original og morsom idé for en morsom bryllup kake topper er der de små bruden og brudgommen figurer er på de er måte å ta en dukkert i et svømmebasseng.

Det vil trolig ta en stund å bestemme hva design du ønsker å ha, men hva nå det kan være, sørg for at du tar en masse bilder av din fantastiske bryllupskake. Du ønsker at bryllupsgjestene til å nyte din bryllupskake, men du også ønsker å holde varige minner om hvor vakker kaken er s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.