*   >> Lese Utdanning Artikler >> holidays >> weddings

Hva er fordelene med en destinasjon bryllup?

Destinasjon bryllup til solrik sør blir stadig mer populært. En gang, det var bare par som var kanskje hver på deres andre bryllup og ønsket noe lavmælt, liten og borte fra hjemmet. Nå er alle gjør det.

Nummer én fordel å ha bryllupet på en all-inclusive resort et sted i Karibien er at begge familiene har hele uken for å samhandle og bli kjent med hverandre. La oss innse det, en typisk tradisjonelt bryllup er veldig disiplinert, ubehagelig og trangt for tiden. Det er prippen seremoni i en kirke som ingen liker. Etter det kommer rush for å ta bilder. Etter det kommer det middag, klemt mellom tusen taler, tårer, latter og uendelig glass clinking. Men, da er det på tide å blande -. For en time eller så før baren stenger ned og alle går på god vei, glad for å ha møtt sin forpliktelse til å dukke opp

Når det er en destinasjon bryllup, familiene møtes på flyplassen, mingle på flyet og deretter samhandle i en svært avslappet miljø i de få dagene før bryllupet. Etter den tid vielsen kommer rundt, alle kjenner hverandre og har forhåpentligvis allerede skapt varig vennskap som vil ytterligere styrke båndet mellom brud og brudgom.

En annen stor fordel er å frigjøre indre reisende og eventyrer som ligger skjult i de fleste. "Åh, vi ønsker å reise en dag". Det er krigen gråte av wannabe reisende. Ved å ha bryllupet i et fremmed land, er du hjelpe en rekke gjester til å innse hvor enkelt og relativt billig verden av reiser er.

Selv om prisen kan være litt høyere enn noen mennesker ønsker å bruke til å delta på noen andres bryllup, er det definitivt billigere for bruden og brudgommen. Men når dine gjester innser hvor mye penger de ikke er utgifter ved å ikke være hjemme, noen av disse bekymringene vil bli lindres. Når du tar bort gass, dagligvarer og verktøy alene du faktisk spare en betydelig sum penger ved ferie på et all-inclusive resort. For bruden og brudgommen det er betydelig billigere. Prisen på seremonien kan være så lavt som $ 500 og vanligvis sine kostnader diskonteres på grunn av størrelsen på gruppen de er å bringe til feriestedet.

uforutsigbarhet været elimineres til en viss grad. Det verste fall er en varm tropisk regnstorm. Verste fall hjemme, i hvert fall for tre sesonger, er en snøstorm som forårsaker mange til å gå glipp av bryllupet. Det er bare nødvendig å være på vakt mot orkan sesonger og hvilke land er mer sannsynlig å bli påvirket. Panama er et land som er ute av styr på både Atlanterhavet og Sti

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.