*   >> Lese Utdanning Artikler >> holidays >> weddings

Mesothelioma - Basic Causes

Ytre foring av lungene og innvendig brystveggen kalt pleura er den vanlige plassen vanligste av mesothelium. Mesothelium er også forekomme i slimhinnen i bukhulen kalt peritoneum, sac lignende struktur som dekker hjertet kalles hjerteposen, og tunica vaginalis.

Nesten alle innfødte som bygger opp mesothelioma har ansatt på yrker hvor de puster inn asbest atomer eller disse innfødte har blitt gjort for asbest makt og filamenter på andre måter. Asbest eksponering kan også skje for en som vasker klærne til et familiemedlem som jobbet med asbest kan også sette i fare for å utvikle mesothelioma.

I motsetning til lungekreft, er det ingen sammenheng blant mesothelioma og røyke. Annet enn røyking til den høyeste grad øker risikoen for andre asbest-provosert kreft. Ondartet mesothelioma er en sykdom hvor en kreftsvulst utvikler på mesothelium (posen fôr indre kroppens hulrom). En eksplisitt rekke mesothelioma er gitt navn på vev der kreften startet.

pleural mesothelioma begynner i brystet som er i ytre belegg rundt lungene og den indre brystveggen. Det bygger opp ca 65% av mesothelioma forekomster. Peritoneal mesothelioma stammer i det ytre laget av bukhulen.

Den andre navn for mesothelioma er asbest lungekreft som asbest er den viktigste årsaken til denne kreftformen. Dette kreft er forskjellig fra lungekreft. Lungekreft forekommer bare på innsiden av lungene, men mesothelioma skjer bare i den ytre tildekning av lungene. Den viktigste årsaken til lungekreft er røyking, men den viktigste årsaken til mesothelioma er asbest partikler. De fleste mennesker i verden er rammet av lungekreft bare, men mesothelioma er en uvanlig type sammenligne lungekreft.

Hvis du vil vite mer om dette emnet, og å lære gratis medisinsk transkripsjon selvfølgelig kan du besøke min blogg

http://learn-free-medical-transcription.blogspot.com

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.