*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Noen tips for å markedsføre din bedrift gjennom Email

Hvis du administrerer en effektiv virksomhet, har du kanskje allerede brukt det meste av markedsføringsstrategier tilgjengelig. Men når du ikke har brukt en e-post reklamekampanje, kan du bli forbikjøring på større suksess. Her er noen gode måter å annonsere din virksomhet gjennom e-post, slik at du kan la noe ukontrollert inne oppdraget for excellence.

Tenk om bruk av tekst e-post fremfor grafisk intense HTML e-poster for kampanjen. Du kan være overbevist om at grafikken vil engasjere leserne mer, men det er ikke ofte situasjonen. I dag har de fleste trent seg til å fjerne e-post med en masse bilder, forutsatt at de er useriøs e-post. Også enkeltpersoner bildene ofte utløse useriøs e-postfiltre, noe som betyr at meldingen ikke er mottatt av mange mennesker i listen!

En e-post reklamekampanje krever et design og testfasen, mye som andre ting. Har tenkt på å investere i tid sikre meldingene jobbe gjennom alle teknikker ansatt for å bekjempe useriøs e-post, fra innholds filtrene til bilde sperrer og java-script undertrykkelse. Du er i stand til å sende millioner av meldinger blindt og aldri vite om de selv har sett.

Flott for e-post markedsføring ville være å følge opp med noen form for oppdatering i elementene eller tjenester som du ? re levere. For eksempel kan du inkludere en "kjøp nå" funksjonen på din e-post. Avslutningen av e-posten kan fortelle de besøkende om å huske på oppsalg også.

Prøv følgende like mye som kundene har en FAQ-seksjon. Innlemme en link på din e-post som sier å klikke på linken for å se vanlige spørsmål for å sikre at dem å ha en bedre kjennskap til organisasjonen. Den avsluttende etterord kunne fortelle dem om å sørge for at de kan hjelpe deg til handling.

fange interessen til de besøkende bruker riktig emnefeltet. Kanskje du har lyst å se fra 30-50 tall og gjøre opp en følelse av krise. Temaet linje skal gi et tegn av elementene leserne kan få etter at de åpner e-post. Inkludert en stilig insentiv vil øke interessen for leserne.

Studer CAN-useriøs e-post handling, og lære å være kompatibel ved å bruke det. Gjøre deg kjent med sentrale behov oppført inne i handlingen vil holde komme i gang og deretter forlate åpne dører for meldingene å mate. Håndtere eventuelle krav for å velge ut innen 10 dager, og ikke noen gang skrive et misvisende emnefeltet.

Kanskje du har lyst til å vurdere etter så mye som dine kunder ved å levere en oppfølging e-post som inneholder en dår

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.