*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

NASCARs Daytona International Speedway

The Daytona International Speedway i Daytona Beach, Florida er hjem til noen av de mest betydningsfulle NASCAR-løp er det. Det er en 2,5-mile spor og har plass til 168.000 fans. Andre racing foreninger dele banen også, så det er ikke utelukkende et NASCAR-anlegget. Det er hjem til rase de fleste amerikanere vet fordi det har eksistert så lenge: The Daytona 500. NASCAR sponsorer denne hendelsen som Sprint Cup Daytona 500 The Great American Race.In 2008, den 50. Annual Nextel Cup Daytona 500 løp vil være holdt. NASCAR Daytona 500 er en 500-mile race som består av 200 runder.

Dette løpet vil starte NASCAR sesongen den 17. februar. Vinneren av Daytona 500 blir tildelt Harley J. Earl Trophy. Harley J. Earl var en bil designer som fungerte som den andre NASCAR kommisjonær. Harley J. Earl Trophy vil bli belagt i gull i stedet for sølv for 2008-løpet. NASCAR Daytona 500 har en unik kvalifisering prosedyre. De beste 35 lagene fra forrige år konkurransen er automatisk kvalifisert til å konkurrere i dagens Daytona 500 løp på Daytona International Speedway.

Det er 150-mils kvalifiserende løpene holdt en uke før det store løpet, og de to beste førerne fra kvalifikasjoner vil bli lagt til 35. Andre topp kvalifiserte vil fylle de resterende plassene til 43 og tidligere NASCAR champions uten et sted vil bli gitt prioritet sikret Daytona International Speedway har sett sin del av spennende seire gjennom historien. For eksempel ta Daytona 500 seier i 1976 hvor David Pearson så vidt slo ut Kongen av Racing Richard Petty. De to faktisk forliste på sin dart for mål og begge bilene gikk inn spins. Richard Pettys bil stoppet ut da det gikk inn i infield.

Pearson klarte å få bilen sin over målstreken på 30 mph. All denne spenningen skjedde bare 20 yards fra målgang line.The Daytona 500 har hatt sin del av tragedier. I 2001 Dale Earnhardt ble drept i en krasj på den siste begynnelsen av forrige runde av løpet. Dale Earnhardt hadde vunnet på dette sporet 34 ganger. Det var mistanke om at noen bil modifikasjoner slik at sjåførene til å bryte raskere forårsaket dette, og de ble avviklet i reglene etter dette dødelig rase. Endringene gjøres bilene mer aerodynamisk og tillot flere biler til å ta ledelsen i løpet av et løp.

Ideen var å injisere mer spenning i NASCAR racing på Daytona International Speedway samt andre spor. Siden dette Daytona 500-løp i NASCAR Datyona International Speedway er så populært, er det en hel nettside dedikert til det: daytona500. Det har streaming video på d