*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Betydningen av en revidert finans Statement

Årsregnskap representerer økonomiske helse og kapasiteten til et bestemt selskap. Revisjon er kunsten beregning og grundig analyse av selskapets finansielle informasjonen, presist og nøyaktig presentert i henhold til de regnskapsstandarder og prinsipper.

Pålitelighet

Nesten alle forretningsenheter, inkludert banker, finansieringsselskaper, leverandører, forsikringsselskaper, spesielt investorene grundig sjekk den finansielle kapasiteten til et bestemt selskap, hovedsakelig fordi en stor sum penger er involvert. Som investor eller bedriftseier, ikke ønsker å satse på et selskap som har lav finansiell stabilitet eller verre et selskap som er i ferd med å stenge.

Dette er noen av de tingene hvorfor det er en trenger å ansette en tredjepart som er et revisjonsfirma som ville fungere som en dommer uten fordommer eller skjevhet til de involverte partene. Reviderte regnskapet er pålagt ved lov også, selv om selskapene også inkludere det som en grunn til å tilfredsstille kundene, prospekt investorer, banker og mange andre enheter.

En viktig ting å vurdere før du ansetter en uavhengig eller en revisjonsfirma er forsiktig evaluering. En godt kjent revisjonsfirma betyr ikke nødvendigvis at de er allerede godt i hele bransjen. Det bør være svært godt vurdert at dette selskapet er godt erfarne og kvalifiserte til bransjen selskapet er i.

Kompleksitet

Gjennomføre revisjon av regnskaper i et selskap kan være veldig kjedelig. Det kan kreve nøye observasjon og sporing internt blant de siste finansielle bøker og journaler. Det kan også omfatte ulike strategier som kunde prøvetaking eller noen andre transaksjoner involvert utenfor selskapet.

reviderte regnskapet ta tid før den er ferdig, avhengig av selskapets kompleksitet og kan ta uker eller måneder å fullføre. Revisjonsselskaper sikre at prosedyrene er i henhold til god regnskapsskikk eller kjent som GAAP. To sannsynlige resultatene kan variere på revisors innganger. Det kan enten være gunstig eller ugunstig. Et godt resultat betyr at alle kravene var oppfylt. En ugunstig mening betyr at det ikke oppfyller revisors krav. Mulig grunn kan være at de rapporterte uttalelser ikke nøyaktig gjenspeile dagens stående eller tilstanden i selskapet.

Gjennomføre en revisjon er et spørsmål om å nøye gå gjennom hele prosessen med planlegging, observasjon og undersøkelse av finansielle poster . Når en bankmann eller en investor er nødt til å vurdere et selsk

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.