*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Hvordan spare penger når du planlegger et utdrikningslag?

Hvis du er en beste mann eller relatert til brudgommen, så er det en god sjanse for at du må organisere den beryktede utdrikningslag. Med feiringen blir mer og mer forseggjort, er dette neppe være en tur ned til den lokale puben for en halvliter eller to som en gang var tilfelle. Mange grupper nå ser ut til å bli involvert i høyoktan aktiviteter, helgeturer og til og med utenlandsreiser. Ikke overraskende, ettersom planene få mer eventyrlystne, kostnadene også stige.

Så hvis du har blitt satt i ansvaret for å organisere et utdrikningslag, hva kan du gjøre for å holde kostnadene nede?

Etablere et budsjett

Det er ingen vits i å organisere en hendelse som halvparten av de inviterte gjestene ikke har råd til å delta. Så sitte ned med brudgommen og andre relaterte folk å regne ut hva den øvre grensen er sannsynlig å være. Dette vil også gi deg en sjanse til å diskutere dine egne begrensninger og se om andre kan støtte deg økonomisk, muligens ved å betale på forhånd.

Hvis stopper på deg for å sette opp arrangementet og bestilling av aktiviteter, overnatting og andre biter, så din første utlegget er sannsynlig å være rimelig stor. Dette er grunnen til å ha en øverste figur til å jobbe mot vil hjelpe deg å unngå avbestillinger i siste øyeblikk.

Shop rundt for en avtale

Det er mange pakker tilgjengelig i disse dager for de som har blitt tynget oppgaven med å sette sammen en minneverdig utdrikningslag. Mens du kanskje vil gå din egen rute, kan arrangøren noen ganger gi deg en god ide om hva slags aktiviteter er tilgjengelig, og en sannsynlig kostnad.

Hvis du har en destinasjon i tankene, får lete etter overnatting og reisearrangementer. Som med budsjettet, er det verdt å se om det er noen mennesker som har preferanser på disse også; fordi mens mange vil være mer enn fornøyd med å klare seg med en vandrehjem eller budsjett coach reise, andre kan ikke være. Du vil ikke være i stand til å ta alle, men å få en konsensus første vil bidra til å unngå en stor faux pas.

Med dette i bakhodet, kan du ta turen på Internett og begynne å sammenligne prisene tilgjengelig og gjøre at du lagrer en bunt i prosessen.

Be for innskudd opp foran

Hvis du må betale for hoteller, flyreiser eller noe annet, kostnader kan raskt spiral. Så få et tilbud for hver og kanskje vurdere å se om du i utgangspunktet kan reservere uten å overlevere penger. Du kan da kontakte hver av deltakerne, gi dem et til

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.