*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Reparere kreditt historie med en av disse tipsene

For de som har funnet deg selv på jakt etter kreditt forbedring, må du innse at du vil finne forskjellige taktikker for å vurdere. Enten du velger å takle dette på egen hånd, eller gjøre bruk av en kreditt reparasjon byrå du har sett markedsført for denne funksjonen, må du bla gjennom innlemmet ideer for å få den beste avgjørelsen for den spesielle situasjonen.

Når komme i kontakt med en bedrift for å skaffe hjelp til å reparere kreditt, ikke ansette en som har som vil hjelpe deg med å utvikle en falsk kreditt identitet med en-nummer i et forsøk på å omgå gjør bruk av SSN. Foruten dette er ulovlig råd, vil du være å gjennomføre svindel, og du vil ende opp i retts varmt vann.

Hold filene og kostnader organisert som vil hjelpe deg å oppfylle dine kredittkort forbedring metoder. For de som har alle dine mengder gjort situps samt for sin mye enklere å holde et øye med hva regningene du må betale og som er kompensert helt, noe som resulterer i en god kreditt score i fremtiden.

Når på veien til kreditt forbedring, betaler alle regninger omgående. Kredittvurdering basis mye vekt på å måtte betale tilbake dine økonomiske forpliktelser omgående. Vær sikker på at du får betaling for kreditor før fristen. Når du begynner å måtte betale omgående vil du begynne å ringe på din poengsum økning.

Du må vite at du er kvalifisert til å få kreditt historie gratis hvert år alle tre fra de store kreditt bekrefter byråer. Du må ta nytte av dette, og utseendet på tre av disse. Ved å gjøre dette vil du være klar over hva som er negativt i kreditt historie.

Du kan enkelt søke etter et lån selv når du har dårlig kreditt, men det er ikke alle positive. For de som har dårlig kreditt, du må betale høyere rente som er vanskelig å finne rettferdige selskaper, som ikke straffe deg for negative kreditt. Det er mye enklere å lovlig opprydding kreditt i stedet for å betale 1000 dollar mer for et lån.

En annen måte å forbedre din kreditt er ved hjelp garantert betalingskort. Forhåndsbetalte kredittkort kan bli funnet med en rekke priser, så sørg for å se seg om etter en som vil tilfredsstille dine behov. Bare ikke påvirke mye, da dette kan virkelig redusere din kredittverdighet. Dette er virkelig grunn av det faktum at det kan virke til lånebyråer at du får penger problemer, og forsøker å forbedre dine kredittlinjer.

Før du gjør noe, sitte lavere lage en plan av metoder du vil gjenoppbygge kreditt og deg selv fra å komme i

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.