*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Grunner rike mennesker bli enda Richer

Vi klager alltid at rike mennesker blir rikere mens de fattige blir fattigere. En ting jeg er sikker på at fattige blir fattigere, er at de elsker å feire til tross for økonomiske problemer. Under bursdager og andre anledninger, de vanligvis sørg for å ha en feiring, selv om de må låne for pengene. Siden jeg ikke er en av dem som har vært så heldig å være rik, jeg trengte å referere til noen ressurser hvorfor rike folk blir enda rikere. Jeg ble så overrasket av sine hemmeligheter. Her er noen av dem:

1. milliardærer eller rike mennesker er sparsommelig. Ikke rart de holder på å klatre opp stigen av Forbes Magazines liste over rikeste menneskene i verden. Når du kjøper ting, de sørge for at de har alle muligheter som mindre pris med samme kvalitet i stedet for bare å kjøpe den merkede eller dyreste. De visste at ikke alle dyre ting er overlegen i kvalitet. De verds elementer med kvalitet i stedet for bare merke eller prisen på det.

2. De er smarte kjøpere. De fleste av dem sier de bruker rabattkuponger i noen av sine personlige luksus. Dette er det som kalles smart shopping. Disse kupongene er kjøpt fra kredittkort, på internett, og selv i butikkene. En annen kvalitet av en smart shopper er å kjøpe rabatterte produkter eller de med freebies.

3. De foretrekker hjemmelaget mat. Kanskje de har vært lei av å spise i dyre restauranter. Dessuten spiser i fancy restauranter er som å spise penger og ikke maten selv. De hater det. De foretrekker en godt tilberedt mat hjemme heller enn de som så og smakte fancy og kunstig.

4. De er strenge med familieplanlegging. Jeg har observert at de som er økonomisk urolige er de som har en stor familie. Det er en annen grunn til at de blir dårligere. Svært rike mennesker kunne gi hele familien med mest av alle materielle ting. En ting de også vurdere er å ha en kvalitetstid med familien. Å ha en stor familie ville bare forstyrre deres alltid hektisk timeplan.

Dette er fire av de viktigste vanligste årsakene rike mennesker blir rikere og de fattige blir enda fattigere. Jeg har ingenting imot å være fattig fordi jeg tilhører den kategorien. Og jeg er stolt av det. Fordi om du er rik eller fattig, har du valget mellom å bli hva du ønsker å være. Du kan bli rik, men engstelig, forstyrret og stressa. Eller du kan være dårlig, men glad, oppfylt og fornøyd. Noen ganger kan vi tror det fortsatt betyr noe om du er rik eller fattig. Men til slutt det fortsatt er avhengig av deg. Det komme

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.