*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Sørg for å få alle dine Fradrag

Ikke nok kan sies om nødvendigheten av å legitimt senke skatteplikt. Du ønsker alltid å levere selvangivelse med spesifisert fradrag. Her er noen av de mer og mindre vanlige fradrag for som du kan kvalifisere.

Den største enkeltstående skattefradrag for amerikanerne er boliglån interesse. Hvis du betaler et boliglån til en utlåner, er du kvalifisert til å trekke dette renter på selvangivelsen, sammen med eventuelle PMI du er i dag betaler.

Hvis du lånt penger til et familiemedlem og ikke fikk den tilbake, kvalifiserer det som et fradrag som en verdiløs gjeld.

Alle kjøring til og fra et legekontor eller sykehus er fradragsberettiget sammen med noen kjører du kan gjøre som en del av en frivillig eller veldedig innsats. Anmeldelser

Hvis du er lærer, kan du trekke fra pedagog utgifter fra din skatt.

Hvis du området en forelder, ikke glem å få alle til barnet credits du har krav på. Sjansen er at du kvalifiserer for mer enn én.

Du kan trekke fra utgifter knyttet til en S-Corporation eller et partnerskap fra din personlige selvangivelse, som om du var selvstendig næringsdrivende.

Hvis du pådra seg utgifter på jobben eller jobbrelatert som din arbeidsgiver ikke refundere deg som mobiltelefon-bruk, bruk av Internett, bruk hjemmekontor, auto-bruk, og kanskje til og med måltider, kan du bruke dem om skattekort. Anmeldelser

"Gjør Work Pay" skatt kreditt er en reduksjon i skattesatsen som du bør være i stand til å se en økning i din ta hjem betale. Kontakt lønnsavdelingen der du jobber og finn ut om du må endre forskuddstrekk å reflektere æren.

Det er en første gang homebuyer skattefradrag. Det er viktig å vite at Internal Revenue Service definerer en første gang homebuyer som noen som ikke har eid en rektor bolig i tre år før kjøpet av det nye hjemmet. Selvfølgelig må du også kjøpe huset i kalenderåret 2009.

Hvis du gjør en energieffektive forbedring til ditt hjem i 2009, kan du få en skatt kreditt. Du kan dra nytte av ENØK Credit og motta opp til $ 1500 skatt kreditt. Men, må du søke som kreditt til 2009 og 2010 skatter. Så det er bare bra for $ 750 hver av disse årene.

Den første $ 2400 av arbeidsledighet hjelp er nå fri fra beskatning.

Alle får fradrag for helseforsikring betalinger. Hvis, derimot, er du selvstendig næringsdrivende, kan du trekke fra ett hundre prosent av helseforsikring kostnadene.

Ikke-pengegaver til veldedige organisasjoner er fradra

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.