*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Unngå Common skatt forberedelse feil

Trekke ut kvitteringer, beregning av renter, og gjør at du har din W-2 skjemaer for hånden, kan være slitsomt på skatt tid. Du er nødt til å overse noe eller gjøre noen små feil. Det eneste problemet er at en liten feil kan koste deg mye når det kommer ned til å forberede din selvangivelse skatt. Det du trenger er en sjekkliste over de vanligste skatt forberedelse feil å unngå.

  • Unngå matematiske feil. Små matematiske feil kan bli kostbart når du forbereder din selvangivelse. Gå gjennom hele regnestykket før du er absolutt positivt at det er ett hundre prosent riktig. Bare flytte et desimaltegn eller utilsiktet legge en null kan føre til alvorlige konsekvenser.
  • List alle arbeidsgivere. Hvis du jobbet mer enn én jobb, være sikker på at du inkluderer alle av dem når du kommer tilbake. Hvis du glemmer en sysselsetting kilde, kan du bli belastet med inntekt skatteunndragelse.
  • Unngå miscalculating veldedige beløp. Veldedighet er fradragsberettiget på inntektsskatten, men vær sikker på å liste opp alle hjelpeorganisasjoner riktig så vil du får riktig kreditt. Internal Revenue Service har blitt veldig skeptisk i de siste årene i forhold til veldedige fradrag.
  • Always listen din sivilstatus som det står i dag. Hvis du er i ferd med å få en skilsmisse, er du ennå ikke skilt. Teknisk sett er innlevering status fortsatt gift før skilsmissen er ferdigstilt.
  • Barnehage kostnadene er fradragsberettiget på selvangivelsen. Vær sikker på at du er kvalifisert for alle fradrag og kreditter du hevder for barnepass. Ikke glem noen som du er kvalifisert for, heller. Barnepass studiepoeng kan markant redusere skatteplikt. Du ønsker ikke å sende inn et krav for kreditter eller fradrag som du ikke har rett eller savner noe du bør få.
  • The Internal Revenue Service vet om opptjent inntekt. De kan overvåke dine bankkontoer, så sørg for å rapportere opptjent inntekt og ikke glem noen store mengder av det på selvangivelsen.
  • Ikke gå glipp av fristen 15. april uten filing en utvidelse. Du kan få en seks måneders forlengelse med ingen straff, men du må sende inn for det. Det er ikke automatisk, tenkte du rett og slett ikke sende inn en retur.
  • Ikke glem å registrere din retur. Det er et juridisk dokument som krever din signatur. Det kan være overraskende, hvor mange glemmer å signere. Jeg vet ikke hvor mange, men det er angivelig høy.

  • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.