*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Unngå økonomisk belastning med et forhåndsbetalt kredittkort

Forhåndsbetalte kredittkort blir mer og mer populært. Som amerikanere finner seg strukket til økonomiske rammer, har disse kortene blitt en måte å unngå overforbruk.

En forhåndsbetalt kredittkort fungerer akkurat som et vanlig kredittkort, bortsett fra at du må betale før du bruker den. Slike kort er tilgjengelig overalt og tilbys av de fleste store kortutstedere. American Express, Master Card, og Visa alle tilbyr forhåndsbetalte kredittkort. De ser så lik sine brødre at det er vanskelig å skille kontantkort fra standard kredittkort.

Du kan gjøre noen form for kjøp du normalt ville gjøre med et vanlig kort, men noen restriksjoner på grunn gjelde . Vanligvis kan du ikke bruke et slikt kort for hotellopphold, flyreise, eller leiebil, så disse kjøpene krever kortet ditt for å feste til ditt navn, adresse og personlig informasjon for åpenbare grunner. Kortet er anonym, er ikke legge ved navn og personlige opplysninger på noen måte. Også bensinforhandlere ofte begrense forhåndsbetalte kredittkort på grunn av drive-away syndrom.

En forhåndsbetalt kredittkort er et godt alternativ hvis du er i trange økonomiske forhold. Fordi du betaler i forkant (laste inn kortet), kan du ikke egentlig kjøper utover dine midler, og det er ingen balanse til å bære frem.

Bortsett fra de restriksjonene vi har allerede diskutert det kan være forbundet gebyr for forhåndsbetalte kort. Slike kort kommer også i mange former. På baksiden av din Pharmacy eller i Wal-Marts et sted finner du en skjerm med forskjellige kontantkort. Disse tilbys for forhåndsinnstilte beløp og du betale det beløpet pluss kostnader i kassen mens sjekke. Du kan kjøpe en $ 20,00 kontantkort fra displayet. Ved kassa dette kortet vil koste rundt $ 25,00 på grunn av tilknyttede avgifter. Når du har betalt din $ 25.00. Men, er du ferdig. Det er ingen flere kostnader og ingen svingninger i renten.

Andre typer kontantkort er en du kan laste til beløpene du bestemmer deg på. Disse kortene er vanligvis utstedt av en av de store kredittkortselskaper som VISA eller Master Card. Du vanligvis får etter søknad for det og med ditt første innskudd på kortet kortet. Kortet er utstedt til deg, og du kan bruke den for alt opp til det beløpet som er igjen på kontoen din mindre avgifter for bruk. Disse kortene gir deg muligheten til påfylling, eller lasting, kortet ditt når du vil. Mens det er avgifter for bruk av kortet, de er ganske entydige, og du bør sjekke dem ut og ingen kostn

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.