*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Inntektsskatt Tips - Rapportering en IRS Form 1099-C

Når byrden å betale tilbake en personlig gjeld på $ 600 eller mer er fjernet, det er følelsesmessig og økonomisk lettelse. Skattemyndighetene imidlertid definerer det også som en potensiell økonomisk fordel, og under mange omstendigheter, tilsvarer pengebeløp tilgitt som skattepliktig inntekt! Sletting av gjeld (COD) innebærer to forskjellige informasjonsdokumenter; en IRS Form 1099-A, Oppkjøp eller Abandonment av Secured Eiendom og en IRS Form 1099-C, sletting av gjeld. En IRS Form 1099-C er spesielt gitt til både skattemyndighet og skattebetaler når

The IRS Form 1099-C er et opplysningsskjema som inkluderer den datoen gjelden ble avbrutt, mengden av kansellert gjeld, jo markedsverdi av en eiendom som er involvert med gjeld, renter knyttet til gjeld, en beskrivelse av gjeld, enten det gjeld klassifiseres som regress eller ikke-recourse, og i Box 6, om gjelden ble kansellert i en konkurs fortsetter. Spesielt i boks 5, en "Ja /Nei" boksen indikerer om låntakeren er personlig ansvarlig for tilbakebetaling av gjeld.

Informasjonen i denne boksen er kritisk. Hvis "Ja" er merket, er gjelden lagt økonomisk regress av utlåner, hvis "Nei", blir gjelden klassifisert som ikke-recourse og den som låner er ikke personlig ansvarlig. I tilfelle av et regress gjeld er imidlertid kjøperen ikke bare ansvarlig for tilbakebetaling av den opprinnelige gjelden, men hvis kansellering av at gjeld omfatter salg av overga eiendom, og at salg genererer en økonomisk gevinst i overkant av gjelden, den Skattyter kan skylder ekstra skatter. Den overraskende mulighet for ekstra skattbar inntekt gjennom få avledet fra overlevering av utelukket, repossessed, eller forlatt eiendom er svært viktig å forstå når du har fullført selvangivelsen.

Alle inntekter fra sletting av gjeld er rapportert på en Form 1099-C og overført til linje 21, Andre Inntekt på IRS Form 1040 hvis gjelden ble brukt for personlig eller investering bruk. Eventuelle gjeld inntekt mengder assosiert med en virksomhet, utleie aktivitet, eller for behovene til en gård rapporteres på en IRS Form 1040 Schedule C, E og F, henholdsvis.

Hvorvidt du får enten et skjema 1099-C eller 1099-A i tide, rapport sletting av gjeld inntekt på selvangivelsen. Anvende informasjon gitt av en IRS Form 1099-C til selvangivelsen må verdiøkende kompetanse av en erfaren skatt preparer. Ved rapportering COD hendelser konsultere en skatt profesjonell eller besøke IRS nettstedet, IRS.gov, for mer informasjon. A

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.