*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Skriv en Will - 7 ting det bør include

Den beste måten å skrive en vilje er å starte med det grunnleggende. Hver vilje vil være forskjellig, men de alle bør omfatte syv grunnleggende ting.

1. Det første en vilje bør inneholde er grunnleggende informasjon for viljen og deg selv. Dette inkluderer navn, adresse og dato du registrerte denne vilje. Du må også dokumentere at dette er din siste vilje og det vil erstatte alle tidligere testamenter. Pass på at du inkluderer det tidspunkt denne viljen tar påvirke, vil dette være den datoen du signerer den ferdige vilje.

2. Deretter vil du trenger for å nevne du fullbyrder i testamentet. Dette vil være den personen som vil sikre dine ønsker blir utført i henhold til din vilje.

3. Etter notering byrder må du dokumentere at du gir den personen rett til å administrere din eiendom. Dette vil spare byrder tid og penger slik at de kan begynne å håndtere din eiendom med en gang. Sviktende å legge denne passasjen vil kreve din byrder å få tillatelse fra retten til å utføre dine ønsker.

4. Nå bør du be din byrder å betale ned all gjeld og endelige utgifter. Dette vil fjerne noen penger skyldte til boliglån og lån betalinger. Dette vil også omfatte begravelse utgifter og skatter.

5. Når all gjeld er fjernet, må du oppgi hvor du vil at alle dine eiendeler delt. Dette bør inkludere noen penger, eiendom og eiendeler. Dette er vanligvis den vanskeligste delen av viljen. Her må du være så spesifikk som mulig navngi mottaker (den person som skal motta varen) og bestemt element. Det er også en god idé å nevne en sekundær begunstiget hvis personen du listet opp går først bort før du gjør. Dette bør omfatte alt fra biler og møbler til bilder og smykker. Alt som du har en verdi som du vil skal sendes til en annen person, et familiemedlem eller ikke.

6. Hvis du har barn bør du oppgi navnet på personen du ønsker å ta vare på barnet ditt bør du forgå. Hvis du har barn som du er ansvarlig for vedlikehold av bør du sørge for å inkludere dette i din vilje. Dette er nødvendig, selv om begge foreldrene er i live (hva hvis worst case scenario skjer og dere begge er i en ulykke på samme tid). Jeg foreslår å liste den andre forelderen som den første personen og en back up person som ville ta vare på barnet eller barna hvis begge foreldrene er ikke lenger i stand til. De fleste ganger dette er et nært familiemedlem eller en venn som du tror vil gi barnet ditt et godt hjem.

I denne delen må du også sørge for at du har s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.