*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Investere i gull ETFs

I disse dager alle er ute etter et trygt sted å plassere pengene sine. Gold er det beste stedet i tider med ekstrem usikkerhet. Gull ETF er den enkleste måten å eie gull.

Forstå hva en ETF er.

En ETF er en samling av aksjer som aggregeres som et aksjefond, men i motsetning til et aksjefond handles Gjennom dagen. Verdipapirfond bare endre prisen ved utgangen av NYSE.

I dette tilfellet er ETF er ikke en samling av aksjer, men faktisk en samling av fysisk gull holdt i et hvelv. Gold er flyttet inn og ut av dette hvelvet på en daglig basis, avhengig av hvor trading gikk den dagen.

Hvilke ETF?

Det er 2 ekte gull ETF å velge mellom. Den ene er den iShares Comex Gold ETF (IAU). Den andre er streetTRACKS Gold Aksjer ETF (GLD).

Enten er like gode, og en fin måte for den gjennomsnittlige investor å få en rask stilling i Guds penger.

Men husk, selv om de vil trolig beskytte din rikdom bedre enn aksjer, er det fortsatt meget betydelig risiko forbundet med gull ETF.

Og i motsetning til fysisk gull, du kan ikke sette ETF under madrassen hvis du måtte.

Tenk å utnytte deg selv.

Dette er bare for erfarne investorer.

Man kan faktisk kjøpe en gull ETF, den ProShares gull ETF (UGL), som vil gi deg dobbelt eksponering mot gullpriser. Med andre ord hvis gull prisene går opp 2%, plasserings øker med 4%. Problemet er at det fungerer på nedsiden akkurat på samme måte. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.