*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Living On A Fast Income

Lag en liste over dagligvare objektene du trenger fra butikken, og hold deg til den listen. Skjær ut impuls utgifter. Hvis du ikke trenger det, ikke kjøpe det. Du vil bli overrasket over hvor mye penger du kan spare, og hvor mye lettere vil det være å leve på en fast inntekt, ved bare å kjøpe nødvendige elementer.

Kutte ned på verktøyet regninger, ved å slå av lyset når de er ikke nødvendig. Du trenger bare en lys brenner i rommet der du er i på den tiden, og du trenger ikke en 100 watts pære heller, en 40 watts pære vil være tilstrekkelig for belysningsformål.

Skjær tilbake på oppvarming regninger ved å sette tilbake termostaten til en lavere innstilling og lagdeling klær for å holde varmen. Du kan også holde en behagelig teppe å dekke med, mens du ser på TV, eller stenge alle rom og bruke en plass varmeapparatet i løpet av dagen for å spare på oppvarming regninger.

En annen måte å kutte ned på oppvarming og kjøling regninger, for å hjelpe deg å leve enklere på en fast inntekt, er å dekke vinduene med en tung plast, for å holde ut utkast. Dette fungerer spesielt godt i vintermånedene, når den kalde vinden blåser inn gjennom hver sprekk og sprekk.

Begrens turer til byen for å en gang i uken. Multi oppgave på dine turer til byen. Betale regninger, kjøpe dagligvarer, få besøk, refill resepter gjør alt som kan gjøres på en tur, for å spare på gass bruk. Hvis du kunne begrense dine turer til byen for å hver uke, ville det hjelpe deg til å leve på en fast inntekt med større letthet. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.