*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Hvordan bruke kredittkortet ditt som et effektivt Tool

Det aller første du må innse er at kredittkort kan
være farlig hvis de ikke brukes riktig. Hvis du har en kredittgrense $ 20.000 og bare ende opp med å ta i et nett av $ 3000 i måneden, kan du ikke skal bruke opp alle som kreditt tilgjengelig for deg. Dette er hvordan folk havner i alvorlig kredittkort gjeld: de samle opp penger og figur de vil betale den av måneder av gangen (og jeg tror ikke jeg trenger å fortelle deg som ender opp som betyr at du betaler for TV tre år ned linjen!).

Hvis du tror du kan ha et forbruk problem, er et godt forebyggende tiltak for å senke grensen. Mange mennesker kan finne dette bakover - er ikke poenget å få din grense høyere? Det er derfor $ 500 grensene er så ubrukelig! Vel, ikke så mye. Ditt mål bør alltid være å betale ned kredittkortet ditt balanserer i sin helhet i slutten av måneden. Hvis du bare ta hjem $ 3000 i måneden, vil du finne det vanskelig å gjøre det hvis du fylle opp med en balanse på $ 15,000!

Likevel, noen mennesker kan finne det vanskelig å kontrollere at de bruker mindre enn de tjener, fordi det er enkelt å dra et kort og gange. Det er derfor det kan være en god idé å senke kredittgrensen; men først må du finne den riktige kortet.

Høyre Card? Jeg har allerede ett!

Selv om det er sikkert sant hvis du sitter på et kort med en $ 20 000 grensen, må du sørge for at du har høyre
kort. Hva jeg snakker om er et kort som vil gi deg mest for pengene du bruker. Hvis du har planer om å ta en masse turer, kanskje en air miles belønning kortet er riktig kort for deg. Eller annen form for gratis dagligvare belønningssystem. Det jeg vil anbefale er et kort som gir deg penger tilbake på kjøp (ingen avgifter, på toppen av det). . Du tjener penger for å bruke penger

Bakgrunnen for å endre til en belønning kortet er, som jeg sa, å gi deg selv den mest for pengene du tilbringer; Jeg sier dette fordi ideen er å bruke kortet ditt for alt - og jeg mener alt. Det er derfor jeg anbefale en belønning kortet, spesielt en cash-back-kortet.

Når du har funnet kortet ditt, senke grensen. Forutsatt at du har en månedlig netto lønn på $ 3000, kan du prøve en grense på $ 2,200- $ 2400. Dette vil sørge for at du har fortsatt $ 600- $ 800 dollar gratis på bankkontoen din, og at du ikke vil bruke mer enn du tjener (fordi alt går på kredittkortet, husker du?).

Sett alle utgifter på kortet

Hvis du allerede gjør bruk av automatiske betalinger, da

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.