*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Tjen penger på Ebay - Hvor mye fikk Dette Sale egentlig koste meg

Newer selgere ofte glemmer at det er noen store kostnader forbundet med å selge produkter på eBay?. De blir raskt glade når auksjonssalg begynne å rulle i. Men de som vet hvordan du amake penger på ebay vet at alle kostnader forbundet med hvert element, og salget av dette elementet må bli forstått før en selger kan avgjøre om en fortjeneste har blitt gjort
. & nbsp;
Det er en lang liste av kostnader forbundet med å starte nedover veien til amake penger på eBay. Disse kostnadskategorier omfatter:
& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Varekostnader
& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Oppføring gebyrer
& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; PayPal avgifter
& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Endelige verdien avgifter
& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Frakt og håndtering
& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Profit
Merk at hver kategori inneholder flere komponenter. For eksempel varekostnader må omfatte ikke bare prisen på varen, men også fraktkostnader. Don & rsquo; t glemme at kostnader forbundet med manglende og ødelagte gjenstander fra skipsfart må også inkluderes.
& nbsp;
Til amake penger på eBay, bør et minimum overskudd mål også inngå som et mål på auksjon suksess. En metode er å faktor på en per-element overskudd mål som en kostnad figur. Et annet ville være å beregne den faktiske selger arbeidskraft knyttet til hver transaksjon, sette en per-time kompensasjon rate, og deretter legge det til totalen. Din regnskapsfører kan hjelpe deg med å bestemme endelig reell resultatutvikling. & Nbsp;
& nbsp;
Ønsker du å amake penger på eBay? Start med å vite alle kostnader forbundet med en transaksjon. Bare da kan en selger egentlig vet om det er en gevinst eller tap på en transaksjon.
& nbsp;
til ebay suksess product:!

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.