*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Pet Gnagere kan være lurt å Consider

When ute etter et kjæledyr tenke på hvor mye tid og engasjement du har for å gå den, mate den, og alle andre oppgaver som kommer sammen med å eie et kjæledyr. Hvis du ikke ønsker å bli involvert i alle de oppgaver som et kjæledyr eieren innebærer så bør du revurdere å kjøpe et kjæledyr å hale sammen med deg på utflukter bare for å få deg til å se kul.
Andre Pet Gnagere Du Kan være lurt å vurdere
Gnagere gjøre gode kjæledyr. Ikke bare er de små og enkle å administrere, de er også morsomt å se og er vanligvis problemfritt. Mens noen folk forbinder gnagere med mørke, skitne og skumle kloakkrotter, vil du finne at det er mange søte og pelskledde gnagere som ville gjøre perfekte følgesvenner for folk i alle aldre. Hva er eksotiske kjæledyr som?
Gode ting om gnagere er at de er ganske små. Det betyr at du ikke trenger for mye å holde dem i ditt hjem. Også de er lite vedlikehold. Du kan sette dem i buret sitt, leke med dem litt, og la dem litt mat, og de vil vanligvis ta vare på seg selv.
Nedenfor er en liste over de vanligste gnager kjæledyr du kan vurdere for din husholdning kjæledyr.
en. Hamstere-hamstere er ikke veldig lang levetid gnagere. De gjør, men lever i gjennomsnitt to til tre år. Du vil trenge store nok bur for hamstere siden de er veldig aktive. De kan også holdes enkelt, uten behov for bur kamerater. De er ganske behagelig, spesielt hvis du håndterer dem fra det tidspunkt de er svært unge. De kan bli gretten og defensive derimot, spesielt hvis du vekke dem i løpet av dagen (de er nattaktive dyr).
Husk at noen dyr, som en hund for eksempel, er mye dyrere å eie enn andre . Det er viktig at du vet hva du og din familie kan gjøre for å holde kjæledyret frisk, glad og trygg før du går til innkjøp.
To. Gerbils - ørkenrotte også leve opp til tre år. De har en hårete hale som utgjør omtrent halvparten av sin størrelse. De er også veldig sosiale gnagere, så det ville være flott om du kjøper dem i par. Det kan være lurt å kjøpe samme kjønn ørkenrotte men som de kunne raskt formere seg hvis igjen alene. De har svært behagelig temperament, men du må avstå fra å holde dem i halen.
Tre. Mus-mus er kortlivede gnagere. De lever bare i ca ett til tre år. De er også veldig morsomt å se på, men på grunn av deres skittish naturen, kan de være svært vanskelig å håndtere ut av buret. De vanligvis ikke trenger altfor mye plass til å leve i. Men å være sosiale vesener, må du kjøpe dem i par-bare husk å holde dem av samme kjønn slik

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.