*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Tilgang til PCen eksternt fra hvor som helst i The World

Styr datamaskinen sikkert og pålitelig fra hvor som helst i verden, uansett hvor mange miles away du skal.

Mange reisende satt opp sine stasjonære datamaskiner til å godta forbindelser med Remote Desktop program innebygd i nyeste versjonene av Windows bare for å finne ut i en hard måte at de ikke kan kontrollere sin PC fra hvor de er. Dette er et meget vanlig problem på grunn av kompleksiteten i moderne nettverk og Internett selv. Omtrent alt kan hindre deg fra å kontrollere skrivebordet eksternt: en brannmur sikre nettverket, en Internett-leverandør blokkerer alt unntatt websider og bilder, eller noen av de mange grunnene som finnes i ulike segmenter av Internett. Dette er alle viktige og gyldige årsaker til tilkoblingsproblemer, men den fremste årsaken er mye enklere og har ingenting å gjøre med kompleksiteten av Internett.

Avhengig av ISP, kan din hjemme-PC får en annen IP adressere hver gang på en stund. Denne typen adresser omtales som "dynamisk", og er en vanlig praksis blant praktisk talt alle ISPer, bortsett fra hvis du betaler ekstra for en "statisk", og dermed permanent, IP-adresse. Men selv om du sikre en permanent Internett-adresse for datamaskinen, vil brannmurene fortsatt stå i veien for å etablere en vellykket tilkobling mellom PC og din posisjon mens du er på farten

Hvor som helst kontroll av http:. //www.anyplace-control.com tilbyr en revolusjonerende ny tilnærming til omgåelsen alle hindringer og eksternt tilgang til datamaskinen din fra hvor som helst i verden. Legg igjen din tung stasjonær PC hjemme mens du er på reise! Du trenger ikke å bære enda en notatbok! Få umiddelbar kontroll over skrivebordet og dets filer mens du er på farten med Hvor som helst kontroll!

Tilgang datamaskinen eksternt fungerer i noen svært enkle trinn og krever ikke komplisert oppsett eller ekspert nettverkskonfigurasjon hodet. Du bare oppretter en konto hos Hvor som helst kontroll, og tilordne et navn til datamaskinen. Når du trenger tilgang til din PC fra en ekstern plassering, du bare skrive inn navnet på datamaskinen i den lille og lette klientapplikasjon, og Hvor som helst kontroll styrer resten. Du trenger ikke å konfigurere nettverksinnstillingene på ekstern PC, og ingen trenger å bekymre seg om brannmurer og andre hindringer!

Med Hvor som helst kontroll kan du se datamaskinens skrivebord og kontrollere din PC med mus og tastatur som om du var der, eller bruke dra og slipp for å overføre filer mellom data

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.