*   >> Lese Utdanning Artikler >> science >> computers

Se etter oppdateringer

Hvordan kan jeg vite om datamaskinen min er oppdatert?

Datamaskinen er oppdatert når du har installert de nyeste oppdateringene for Windows og programmene dine. For å se etter Windows-oppdateringer, gjør du følgende:

Klikk for å åpne Windows Update

I den venstre ruten klikker du Se etter oppdateringer, og vent mens Windows ser etter de nyeste oppdateringene for. datamaskin.

Hvis nye oppdateringer blir funnet, klikker du Installer oppdateringer.

Du kan se både viktige og valgfrie oppdateringer. Hvis du ikke ser installere oppdateringer knappen når det bare er valgfrie oppdateringer, klikker Valgfrie oppdateringer tilgjengelig, velger de du ønsker, og klikk deretter på OK. Viktige oppdateringer bidra til å forbedre sikkerheten i Windows og datamaskinen, og de skal installeres. Valgfrie oppdateringer ofte oppdateres enhetsdrivere eller programoppdateringer som ikke er kritiske til sin drift. Du kan installere ekstra drivere hvis de legger funksjoner (for eksempel ekstra språk), eller hvis du har problemer med en eksisterende enhet eller program. For mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Få sikkerhetsoppdateringer for Windows.

For å sjekke etter oppdateringer for andre programmer og enheter som ikke vises i Windows Update, gå til programvareutgivers eller produsentens hjemmeside. Anmeldelser

Tips Her er hvordan du får oppdateringer for Windows og andre Microsoft-programmer samtidig, inkludert oppdateringer for Microsoft Office (Word, Outlook, Excel, PowerPoint og mer) samt ny programvare fra Microsoft: I den venstre delen av Windows oppdateringen, klikker du Endre innstillinger. Så, under Microsoft Update, velg Gi meg oppdateringer for Microsoft-produkter og se etter ny valgfri Microsoft-programvare når jeg oppdaterer Windows boksen. Hvis du allerede bruker Microsoft Update, som arbeider med automatisk oppdatering i Windows, Windows Update vil automatisk åpne og vise din oppdatering status.

Noen programmer, som for eksempel antivirus eller spyware overvåkingsprogrammer, gir en link for å se etter oppdateringer fra i programmet eller har abonnementstjenester som kan varsle deg når nye oppdateringer er tilgjengelige. Det er en god praksis å sjekke etter oppdateringer for sikkerhetsrelaterte programmer først, og deretter for de programmene eller enheter du bruker oftest. Hvis du bruker Windows Defender, etter

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.