*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Den oppriktighet av & amp; quot; hvordan har du & amp;? Quot;

De fleste har hørt uttrykket minst én gang i sitt liv, og et stort flertall av mennesker har brukt det selv en god del mer enn én gang. Det er en vanlig setning som følger den opprinnelige "Hello", men til tross for sin tilsynelatende omsorgsfull tone, "hvor er du?" er trolig en av de mest uekte ting en person kan si.

Selvfølgelig er det tider når en person er oppriktig interessert i hvordan en annen person gjør, men mesteparten av tiden når noen sier "Hei, hvordan har du det ? " de egentlig ikke bryr seg om svaret. De spør deg spørsmålet, og forventer at du skal svare med pre-regisserte svar på "gode takk", kanskje etterfulgt av å ha det samme spørsmålet gulpe opp tilbake til dem. La oss innse det, er du sannsynligvis ikke kommer til å svare: "Å, jeg er helt fryktelig, men takk, hvor er du," og ærlig, har de ikke vil at du skal. Noen mennesker vil rettferdiggjøre vane setning som en god samtale forrett, men jeg har ennå å se hvordan det kan være når folk flest bare svare med forventet svar. Folk bare gå gjennom den innledende hilsenen bevegelser, og så må de finne noe annet å snakke om uansett.

"How are you" er et helt meningsløst, uekte setning som folk bruker for å lage et påskudd av omsorg når i sannhet, de egentlig ikke gi faen. Den perfekte eksempel er en telefonselger. Er vi egentlig forventet å tro at en selger vi aldri har møtt, hvem kan ikke engang uttale navnet vårt, virkelig bryr seg om hvor vi er? Vi blir så vant til å høre uttrykket i vanlig bruk at når noen stiller spørsmålet på alvor, er vi fremdeles preconditioned å gi de "gode takk" svar i stedet for å utlegge og kanskje starte en reell samtale.

I kjente noen som en gang gjorde meg klar over hvor meningsløs setningen var. Hver eneste dag han ville hilse på de samme menneskene med "Hei, hvor er du?" og folk ville svare med det samme svaret de hadde gitt ham dagen før, og dagen før, fordi ikke mye hadde forandret seg i de 24 timer siden de hadde sist blitt spurt. Han var egentlig ikke spørre hvordan noen var, det var bare en inngrodd refleks å stille spørsmålet. Han sa de ordene, men det var ikke noe bak dem. Eller for å sitere Paul Simon "Folk snakker uten å snakke, folk høre uten å lytte."

Oppriktighet kan ofte være en vanskelig ting å komme med i denne tekniske, salgsdrevet verden, så hvorfor forbedre den ved å videreføre en setning at så få mennesker bruker genuint? Kanskje er det på tide å begynne å faktisk betyr det vi sier. Kanskje det er på

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.