*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Topp 10 Kontroversielle Billboards

Hough du kanskje ikke vet det, så har billboard eksistert siden 1867, men i dag er det nok ikke hva du tenker på når du hører ordet reklame. Du tenker sannsynligvis noe mer langs linjen av en pop-up eller de irriterende reklamer som kommer på radioen. Mens mange av dem er fortsatt bare brukt som reklame eller som en måte å la folk få vite at neste rasteplass er i 20 miles og at McDonalds er 5 miles away på høyre side, har noen virkelig skapt mye kontrovers med meldingene de spredt. Selvfølgelig med ytringsfrihet blir kastet over alt, på mange steder er det ingen måte å si hva som kan eller ikke kan bli satt på en oppslagstavle.

Her er 10 billboards som har definitivt fanget øynene til mange . De fleste av dem få ord ut om noen av dagens mest kontroversielle emner, mens andre er rett og slett galt.

10. Flau ennå?


Med hver president kommer ofte noen slags misnøye; faktisk, med alle typer politiker er det alltid meninger, både gode og dårlige. Og selvfølgelig Barack Obama er intet unntak til denne lange stående måten det politiske liv. Med så mange meninger, to svært forskjellige politiske partier, er det ingen overraskelse at noen ikke vil nøle med å snakke ut mot presidenten. Over hele landet er det nok av folk som ikke godkjenner Obamas løpet av handlingen, men i Texas, en mann ved navn Ellis Miller besluttet å ta det til neste trinn. Å vise sin høye misbilligelse av retning av helsevesenet regningen, bestemte han seg for å kjøpe en plakat som sa ganske enkelt: "Kåret Obama? Flau Yet? "

Miller mente at ved å sette brettet opp, ville flere folk revurdere sine stemmer og velger å ikke gjenvelge Obama i neste valg. Han ønsket også folk til å realisere tiltakene Obama tar og hvordan hans valg av ord som "spre rikdom" kan være en mager mot sosialismen. Selv om denne tavla er definitivt ikke så ille som det kan få, er jeg ikke sikker på mange 69-år gamle menn som ville tilbringe $ 500 + for å uttrykke sin presidentkjenning.

9. Min. My Death. Mitt valg


Blame Jack Kevorkian for denne! Et annet hett tema som ofte debattert i dagens verden er assistert selvmord og hvorvidt en person har rett til å begå selvmord når de ønsker. Tavla har blitt postet på forskjellige steder, blant annet San Francisco, New Jersey, og Florida. Den leser "My Life. My Death. Mitt valg. ", Og annonserer en nettside med tittelen Endelig Exit Network. Mens selskapet bare hevder at de får ordet ut at det finnes andr

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.