*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Sette opp en Hookah

Vannpipe rør normalt ikke kommer med instruksjoner. Her er den grunnleggende satt opp:

1. Fyll glass vase med vann, omtrent halvveis

2. Sett hookah stammen i glass vase.. En lufttett passform er viktig.

3. Sett slangen (e)

4. Strø shisha inn i keramisk bolle.

5. Legg enten en metallskjerm eller aluminiumsfolie rundt keramisk bolle. Når du bruker aluminiumsfolie, sørg tinn er skinnende ned. Hvis du bruker aluminiumsfolie, lage hull stort nok for luft å flyte, men liten nok til at asken ikke faller gjennom. Du kan bruke en gaffel for "4x4" trick.

6. Lys på kullene og blåse på dem før de er veldig rød. Når det er en grå frakk, sted på metallskjermen eller aluminiumsfolie.

7. Nyt hookah!

Jeg har nylig kjøpt en hookah. Det var en god pris for en forrett. Jeg har tidligere røkt vannpipe før. Her er noen personlige anbefalinger:

  • Vær forsiktig med kull. Hvis mulig, kjøpe en frontruten for vind utendørs. Du kan også bruke denne for ekstra beskyttelse for innegulv.
  • Tin folie fungerer bedre enn metall skjermer. Det er lettere å tilpasse hullene for maksimal luftstrøm. Metallskjermer er også vanskelig å rengjøre
  • Jeg anbefaler at du bruker en tjære gratis, tobakk gratis, nikotin gratis shisha. Det er bedre for helsen din, tenkte hookah røyking kan likevel føre til ulike former for kreft.
  • Gjør hookah røyking moro! Få en blacklight og gjøre hookah bobler (for å bli skrevet om i en annen artikkel)

  • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.