*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Er folk mener Online Bare fordi de kan være?

Er folk mener nettet, bare fordi de kan være? I noen tilfeller ja. Noen mennesker er utrolig slem og ond til folk på nettet, opptrer på en måte som de ville sannsynligvis aldri oppføre offline.

Det har vært mange tilfeller av cyber-mobbing nylig, der små barn drept seg selv, på grunn av gjentatt spotter og overgrep på nettet.

Det er veldig lett for noen å komme unna med å si ting, og opptrer på en måte som de ville sannsynligvis aldri gjøre i det virkelige liv.

Folk er gjennomsnittlig regel fordi de har selvtillit problemer, og trenger å sette noen andre ned for å føle seg bedre om seg selv.

Du ser det samme oppførsel fra disse slags mennesker i en restaurant, eller andre virksomheter, der de misbruker servitrisen eller servitør for ikke å bringe dem mat i rett tid, eller får den rekkefølgen galt.

Det handler om å ha makt over noen andre, og disse bøllene, eller cyber bøller, vanligvis får hva som kommer til dem hvis de oppfører seg i på samme måte til folk som de feil for noen de kan skyve rundt.

Å være gjennomsnittlig er counter produktiv, fordi den setter opp et hat fra den andre personen, som betyr at den personen er alltid kommer til å gjøre sitt beste å prøve og se deg mislykkes, og vil aldri prøve å hjelpe deg, med mindre det er deres jobb å gjøre det.

Noen ganger de slemmeste menneskene er folk som har blitt mobbet, og holde den flaske opp inni, før de endelig få en mulighet til å få sin hevn.

Jeg prøver ikke å være slem mot noen på nettet, selv om de er slemme mot meg, fordi det hjelper ikke, med mindre du kan lære dem en lekse.

Karma vanligvis tar seg av å gi dem det de fortjener uansett. Jeg liker ikke mener folk, og jeg prøver å holde seg borte fra dem, og dette er deres tap, fordi mitt vennskap er verdifull for mange grunner, det være seg min kunnskap, min intelligens, min vilje til å prøve nye ting, eller det faktum at jeg er en troverdig person.

Folk er gjennomsnittlig online bare fordi de kan være, men du bør ikke la det bry deg for mye. Revenge er ikke svaret, og som regel hvis du ikke reagerer på en mobber, de bare gi opp med å være slem mot deg, og plukke på noen andre. Hvis noen du kjenner er fremdeles å være slem mot deg til det punktet der du ikke kan gå på, deretter planlegge hevn godt, rettet den rette personen, og ikke bli fanget.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.