*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan lage små snakke med en person du Dislike

Hold fagstoffet lys. Sjansene er hvis du ikke liker den personen det er på grunn av kontrasterende poeng av synspunkter på de mer alvorlige temaer eller drastisk forskjellige moral og verdier. Unngå at conversational banen vil ikke bare holde irritasjonen til et minimum vil det gjøre utveksling flyte lettere. Bor borte fra dype fagene vil også gjøre deg i stand til å bytte emner raskt hvis tonen blir ubehagelig eller argumentative.

Gi dem i rampelyset og sentrum scene. Spør om personens familie, barn, jobb eller andre interesser de måtte ha. Det er et velkjent faktum at folk elske muligheten til å snakke om seg selv og deres liker eller misliker. Ved å åpne døren for dem å snakke om noe de føler er viktig at du er banet vei for den personen til å diskutere saker som de får glede av. Din "interesse" i ting som betyr noe for dem vil trolig føre til en positiv respons og gi deg en ikke-konfronterende diskusjon.

Et annet alternativ som kan brukes i visse tilfeller er å spørre sine råd om noe som ikke er for personlige eller intime for deg. For eksempel kan du be din fetter hva merkevaren av vaskemiddel hun bruker. Eller du kan spørre onkel Billy hvor det beste stedet for å ta bilen for en tune up er. Så latterlig som det kan høres dette virkelig fungerer. Fetter kan gå på og om vaskemidler, og dette kan føre til snakk om andre husholdningsprodukter, tips eller ideer. Uncle Billy, på den annen side, er smigret over at du har bedt om hans mening om noe og vil generelt være mer enn villige til å voks poetisk om sin favoritt garasje. Husk, du trenger ikke å ta deres råd, du er rett og slett "småsnakke."

Se etter ting som du oppriktig kan gi komplimenter om, så gi dem! Kanskje den personen du ikke liker har en vakker sangstemme som er en populær form for underholdning på familiesammenkomster. Fortell personen hvor mye du beundrer deres musikalske talent. Hvis eieren av huset har pusset opp, la dem vite at du liker det. Ting som dette vil starte en samtale på en positiv tone, og kan føre til en noe hyggelig utveksling.

Small talk er ikke så vanskelig å mestre. Det tar litt praksis, og evnen til å sette din generelle motvilje til person for en liten periode

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.